fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Chicago Bulls

Bulls og Dosunmu er blevet enige om ny kontrakt

Chicago Bulls er blevet enige med Ayo Dosunmu om en kontraktforlængelse på tre år.

Foto: Flickr - All-Pro Reels https://fullcourt.dk/

Chicago Bulls og 23-årige Ayo Dosunmu er blevet enige om en kontraktforlængelse, der lyder på tre år. Kontrakten er på 21 millioner dollar over de næste tre år. Det svarer til godt 140 millioner danske kroner.

Det oplyser ESPN’s Adrian Wojnarowski på Twitter.

 

Ayo Dosunmu har været en vigtigt spiller for Bulls de seneste to sæsoner. Med Lonzo Ball’s skadesproblemer de sidste par år, har Dosunmu fået chancen for at vise sig frem. Siden midten af sin første sæson har han været en del af startopstillingen i Bulls.

Det forventes, at Lonzo Ball vil misse hele 2023/24 sæsonen, så for Bulls er dette en forlængelse, som giver noget stabilitet i deres backcourt. Samtidig er det også en mulighed for Dosunmu at vokse endnu mere som spiller.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.