fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Lonzo Ball skal igennem ny operation og kan misse hele næste sæson

Chicago Bulls’ point guard, Lonzo Ball, står over for endnu en udfordring, da han skal gennemgå en tredje operation, der kan tvinge ham til at sidde ude i hele 2023-2024 sæsonen.

Foto: Flickr - Stefan Orgrisek

Lonzo Ball har ikke spillet basketball i mere end et år.

Nu skal han, ifølge The Athletics’ Shams Charania, gennemgå en tredje operation på sit venstre knæ. Det kan holde ham ude i det meste af næste sæson. Måske endda hele sæsonen.

Den 25-årige point guard har, siden han kom til Chicago Bulls, blot spillet 35 kampe.

På trods af, at operationen kan koste ham 2023/24-sæsonen, så er alle sider optimistiske om, at det kan vende Ball’s karriere.

Han blev taget nummer to i 2017-draften og har siden spillet for Los Angeles Lakers, New Orleans Pelicans og Chicago Bulls.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.

NBA

Philadelphia 76ers-stjernen Joel Embiid er blevet opereret i sit venstre knæ, hvilket vil holde ham ude i den nærmeste fremtid. Han vil få en...

Chicago Bulls

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.

Analyser

Bør et hold med DeMar DeRozan, Zach LaVine og Nikola Vucevic ikke ende højere end 10.-pladsen i Eastern Conference? Det kigger vi nærmere på...

NBA

Ifølge ESPN er Toronto Raptors lige nu det hold med de bedste muligheder for at trade for Damian Lilliard, som Miami Heat, Milwaukee Bucks,...

Chicago Bulls

Chicago Bulls er blevet enige med Ayo Dosunmu om en kontraktforlængelse på tre år.

NBA

Milwaukee Bucks kunne næsten ikke få en værre start på slutspillet med et nederlag til Miami Heat, hvor deres superstjerne Giannis Antetokounmpo måtte udgå...

NBA

Ottendepladsen i henholdsvis i East og West blev fundet i nat, efter Miami Heat og Minnesota Timberwolves sejrede i Play-in turneringen.