fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Cleveland Cavaliers

Ricky Rubio stopper NBA karrieren

Ricky Rubio oplyser, at han har valgt at indstille karrieren. Den 33 årige point guard har været væk fra Cleveland Cavaliers i længere tid.

Foto: Flickr - Erik Drost

Ricky Rubio går på pension efter 12 år i NBA og 18 år som professionel basketballspiller. Han har været væk fra Cleveland Cavaliers siden august, grundet sit mentale helbred. Det blev tidligere i dag offentliggjort, at Cavaliers have købt Rubio ud af hans kontrakt. Her en lille times tid efter den nyhed, har han så meldt, at han går på pension fra NBA.

Om han fortsætter i Spanien melder han ikke noget om. Adrian Wojnarowski melder, at hvis Ricky Rubio kommer til at spille basketball igen, vil det blive i Spanien.

Ricky Rubio fik debut for det spanske hold Joventut Badalona som bare 14 årig. I 2011 blev han draftet af Minnesota Timberwolves, hvor han spillede syv sæsoner over to ophold. Han har også spillet for Uah Jazz, Phoenix Suns og Cleveland Cavaliers, hvor han slutter karrieren.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

NBA

Dallas Mavericks er i NBA-finalerne, da de lukkede serien 4-1 mod Minnesota Timberwolves, som ikke stod en chance mod Luka Doncic og Kyrie Irving...

NBA

Klumme: I Western Conference Finals møder to af basketball største unge stjerner hinanden i en duel om deres første finale, når Luka Doncic og...

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

NBA

Den sprudlende unge Minnesota Timberwolves-stjerne Anthony Edwards har taget sit spil til nye højder i årets slutspil. For holdkammerat Mike Conley minder han derfor...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.