fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Chicago Bulls

Lonzo Ball er ude af sæsonoptakten hos Bulls

Lonzo Ball får ikke den optimale forberedelse inden den kommende NBA-sæson, da han skal under kniven og opereres i sit venstre knæ.

Foto: Flickr - Stefan Orgrisek

Den meget omtalte Lonzo Ball, der blev valgt som andetvalget i 2017-drafet af Los Angeles Lakers, er meldt ude i de kommende 4-6 uger med en skade i sit venstre knæ, der kræver en operation.

Det har Chicago Bulls onsdag meldt ud.

Det betyder, at Lonzo Ball misser Bull’s sæsonoptakt, og han bliver formentligt ikke klar til Bull’s første kamp i 22/23 sæsonen, der skydes i gang d. 19 oktober med en kamp mod Miami Heat hjemme i United Center.

Lonzo har gennem sin femårige NBA-karriere være særdeles skadesplaget, og det er kun lykkedes komme på banen i 252 ud af 410 mulige NBA-kampe. Det vil altså sige, at han har misset 158 kampe i sin korte NBA-karriere.

Værst var det i den seneste sæson, hvor det kun lykkedes at være på banen i 35 ud af 82 kampe.

Mit navn er Alexander Christiansen, og jeg er NBA-redaktør her på siden. Ved siden af er jeg journaliststudrende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jeg har fulgt med i NBA siden 2014/15 sæsonen, og jeg følger den danske basketliga tæt, hvor jeg tit er at finde til Bakken Bears' kampe i Vejlby-Risskov Hallen.

Andre artikler med dette emne

NBA

Chicago Bulls' point guard, Lonzo Ball, står over for endnu en udfordring, da han skal gennemgå en tredje operation, der kan tvinge ham til...

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...

NBA

Bulls-profil Lonzo Ball forventes at skulle have en tredje knæoperation, der ville kunne holde ham ude i yderligere seks måneder.

NBA

Radioprogrammet Buzzer Beater med Morten Stig Jensen har fået forlænget sin aftale med Radio4 med yderligere et år.

Boston Celtics

Årets NBA All-Star Weekend finder sted i den kommende weekend, 17-19 februar, og tirsdag kom det frem, hvilke navne der kæmper om titlen som...

Golden State Warriors

Det tyder på, at der er en stor handel på vej

Brooklyn Nets

Jae Crowder skifter klub for anden gang på 24 timer, da han endnu engang er tradet

NBA

Her kan du gennem hele aftenen følge diverse rygter og handler på NBA Trade Deadline-dagen.