fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Chicago Bulls

Lonzo Ball er ude af sæsonoptakten hos Bulls

Lonzo Ball får ikke den optimale forberedelse inden den kommende NBA-sæson, da han skal under kniven og opereres i sit venstre knæ.

Foto: Flickr - Stefan Orgrisek

Den meget omtalte Lonzo Ball, der blev valgt som andetvalget i 2017-drafet af Los Angeles Lakers, er meldt ude i de kommende 4-6 uger med en skade i sit venstre knæ, der kræver en operation.

Det har Chicago Bulls onsdag meldt ud.

Det betyder, at Lonzo Ball misser Bull’s sæsonoptakt, og han bliver formentligt ikke klar til Bull’s første kamp i 22/23 sæsonen, der skydes i gang d. 19 oktober med en kamp mod Miami Heat hjemme i United Center.

Lonzo har gennem sin femårige NBA-karriere være særdeles skadesplaget, og det er kun lykkedes komme på banen i 252 ud af 410 mulige NBA-kampe. Det vil altså sige, at han har misset 158 kampe i sin korte NBA-karriere.

Værst var det i den seneste sæson, hvor det kun lykkedes at være på banen i 35 ud af 82 kampe.

Mit navn er Alexander Christiansen, og jeg er NBA-redaktør her på siden. Ved siden af er jeg journaliststudrende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jeg har fulgt med i NBA siden 2014/15 sæsonen, og jeg følger den danske basketliga tæt, hvor jeg tit er at finde til Bakken Bears' kampe i Vejlby-Risskov Hallen.

Andre artikler med dette emne

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.

NBA

Morten Stig Jensen er klar med sin første klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert mener, vi skal blive bedre til at snakke om...

Brooklyn Nets

Ben Simmons kommer ikke i kamp igen for Brooklyn Nets i denne sæson på grund af rygproblemer, skriver den amerikanske journalist Ian Begley.

Analyser

En af Danmarks mest kompetente NBA-eksperter, Morten Stig Jensen, bliver ny klummeskribent på Fullcourt.dk.

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...