fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Første Division

Trænerstop i Solrød Comets

Solrød Comets cheftræner Henrik Koll har sagt sin stilling op i klubben, eftersom han på det seneste har døjet med dårligt helbred. Henrik Koll fik forlænget sin kontrakt med klubben, idet han i sommers førte holdet op til 1. Division, og har desuden været rigtig glad for sit ophold i klubben. Det var derfor en meget rørende Henrik Koll, der tog afsked med sine spillere i den sidste kamp.

Pressemeddelelse: ”Det er med sørgmodigt sind, at jeg i dag må meddele, at jeg har opsagt min stilling som cheftræner for Solrød Comets herrer i 1. division pr. 1. november. Beslutningen om at fratræde jobbet er taget efter, at jeg igennem en længere periode har døjet med rygproblemer. Smerterne har taget til de seneste måneder og er nu af et omfang, der desværre ikke muliggør, at jeg kan varetage både mit civile erhverv og cheftrænerjobbet.” udtaler Henrik Koll, der har varetaget jobbet som headcoach for Solrød Comets herrehold i 1 division. Han startede i klubben forrige år og rykkede med holdet op i 1 division allerede det første år.

”Jeg vil gerne udtrykke en stor tak til byen, sponsorer, klubben, den lokale presse, og ikke mindst holdet, for et godt samarbejde og for en tid, der vil stå som noget helt særligt i min trænerkarriere. Jeg ser et stort potentiale for elitebasketball på højeste niveau i lokalområdet, i Solrød Comets og ikke mindst i holdet. Oprykningen til 1. division er, i mine øjne, blot et lille skridt i den rigtige retning hen imod forløsningen af førnævnte potentiale, og jeg er utrolig ked af, at jeg ikke har mulighed for at fuldføre det, jeg har været med til at starte i denne omgang.”

Henrik Koll havde sidste kamp med holdet lørdag d. 12 oktober, hvor de mødte Alba. Holdet blev orienteret om Henriks beslutning umiddelbart efter kampen og selvom Solrød Comets vandt en overbevisende sejr med cifrene 54-82, blev stemningen i omklædningslokalet lidt tam efter Henriks tale til holdet., som han afsluttede med: ”I gav mig lysten til at coache tilbage, da den var meget langt væk. Det skal I have en kæmpe tak for. I har vist både hjerte, mod og karakterstyrke på den rejse, vi har været på, og det har været en fornøjelse at få lov at stå i spidsen for jer, og se jer vokse som spillere og mennesker. Fortsæt det hårde arbejde og værdsæt det sammenhold, I har. Det er unikt – jeg ønsker jer alt det bedste.”

Bestyrelsen i Solrød Comets leder nu efter en ny træner til overtage posten og allerede nu forhandles der med et par stykker.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

1. divisionsholdet Vejen Basketball Klub drømmer om at rykke op i Basketligaen. Derfor har klubben nedsat et Advisory board, der skal hjælpe klubben på...

Dansk Basket

Østrigske Kufstein Towers har fået tilgang af den 29-årige dansker Lau Christensen, der har underskrevet en aftale for resten af indeværende sæson. Christensen spillede...

Basketligaen

Holbæk/Stenhus præsenterede onsdag Julius Edelved som en del af deres hold til den kommende sæson.

Basketligaen

Holbæk/Stenhus, der vandt 1. division øst, er blevet godkendt af Basketligaen og træder derfor ind i landets bedste række fra næste sæson.

Dansk Basket

Vejen Basketball Klub er vindere af grundspillet i 1. division vest, efter de onsdag besejrede Viby Basketball.

Dansk Basket

Holbæk-Stenhus er et skridt tættere på at få en plads i Basketligaen fra næste sæson. Klubben vandt søndag grundspillet i 1. division Øst.

Basketligaen

1. divisionsholdet Holbæk/Stenhus drømmer om at træde ind i Basketligaen, og klubben har derfor besluttet sig for at ansøge om at blive et ligahold...

Basketligaen

Johs Andersen, cheftræner for Brønshøj Dragons og assistenttræner for theView Copenhagen, har landet et job som 1. assistenttræner for Norrköping Dolphins, der vandt det...