fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Bo Colas tilbage til Randers ?

Bonell Colas der i en lang periode har underholdt publikum, og optrådt i de danske basketball haller, meldes færdig i Hørsholm 79ers.

Ikke nok med det, så meldes den 208 cm. højt flyvende amerikaner desuden til at være i tæt kontakt med hans tidligere arbejdsgiver fra Randers, der vandt 1. divisionen, og retten til at rykke op i Canal Digital Ligaen i den kommende sæson. Det bliver derfor interessant at følge sagen, og se om det lykkedes jyderne at få deres gamle profil tilbage på holdkortet.

Bo Colas spillede 27 kampe for Hørsholm 79ers i denne sæson og snittede i 31 minutter pr. kamp 16,2 point, 7,9 rebounds, 1,7 blocks og 1,4 assist pr. kamp.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

BMS Herlev Wolfpack

Dameligaens finaleserie starter i denne weekend, og her er der en optakt til de kommende finaler.

Aabyhøj IF

Dameligaens grundspil er slut, og nu venter der to spændende semifinaleserier, hvor to af holdene på papiret ser stærkest ud, men i slutspillet kan...

Basketligaen

Den 9. december udspillede sig en trist episode i Basketligaen, da fem unge Svenborg Rabbits-tilhængere i alderen 18-20 år blev smidt ud af hallen...

Hørsholm 79ers

Dette er en del af en optaksserie om holdene i Dameligaen 2020/2021. Første hold til at blive præsenteret er de forsvarende Danmarksmestre Hørsholm 79ers.

Basketligaen

Jonathan Gilling blev født d. 29. juni 1991 og er opvokset i Rungsted. Han er en af de mere erfarne spillere på det danske...

Hørsholm 79ers

Hørsholm 79ers er vinderen af årets pokalturnering på damesiden efter en sejr i finalen på 84-63 mod Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

De to tophold mødes for tredje gang i Januar til et udsolgt opgør i Randers

Basketligaen

Mandag aften tog Team FOG Næstved imod Randers Cimbria i et Pro-A topopgør. Det var en intens, og til dels rodet kamp med højt...