fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Første Division

Erez Bittman bliver også klubtræner i Danmark

Erez Bittmann får fast bopæl i Danmark i den kommende sæson sammen med sin familie, efter at han har takket ja tak til et tilbud på Vestsjælland.

Erez Bittman har stået i spidsen for det danske herrelandshold det seneste år. Den israelske træner har haft masser af succes med landsholdet, som under hans ledelse har kvalificeret sig videre til anden Præ-kval runde på deres vej til EuroBasket 2021.

Nu får Bittman så også fast bopæl i Danmark. Det er nemlig lykkedes for Stenhus Basketball College i samarbejde med Holbæk Basketball klub, at knytte landstræneren til staben i den kommende sæson.

“Det er virkelig en kapacitet, vi har landet her, og vi er pavestolte af at have tiltrukket Erez til Holbæk og Stenhus Basketball College,” indleder Jesper Sørensen, leder af Stenhus Basketball College med at fortælle til Fullcourt, og fortsætter.

“Erez bringer udover sin lange erfaring som træner også en dyb indsigt i, hvordan man driver et sportsakademi som vores med sig fra Israel. Jeg er sikker på, at det bliver en kæmpe gevinst for os, for herrelandsholdet og ikke mindst for alle stenhusspillerne, at have Erez her hver eneste dag.”

Bittman skal sammen med Jeffrey Fawme træne det nystartede Holbækhold i første division – et hold, der er startet som en alliance mellem Stenhus Basketball College og Holbæk Basketballklub.

Samtidigt bliver Bittman også tilknyttet programmet på Stenhus Basketball College, hvor han både skal fungere som træner for deres U19-hold og som sportslig vejleder for akademiets unge spillere.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

1. divisionsholdet Vejen Basketball Klub drømmer om at rykke op i Basketligaen. Derfor har klubben nedsat et Advisory board, der skal hjælpe klubben på...

Holbæk-Stenhus

Det 16-årige danske talent Magnus Darling rykker til Spanien efter sommer, hvor han har indgået en etårig aftale med Real Betis.

Dansk Basket

Østrigske Kufstein Towers har fået tilgang af den 29-årige dansker Lau Christensen, der har underskrevet en aftale for resten af indeværende sæson. Christensen spillede...

Basketligaen

Holbæk/Stenhus præsenterede onsdag Julius Edelved som en del af deres hold til den kommende sæson.

Basketligaen

Holbæk/Stenhus, der vandt 1. division øst, er blevet godkendt af Basketligaen og træder derfor ind i landets bedste række fra næste sæson.

Dansk Basket

Vejen Basketball Klub er vindere af grundspillet i 1. division vest, efter de onsdag besejrede Viby Basketball.

Dansk Basket

Holbæk-Stenhus er et skridt tættere på at få en plads i Basketligaen fra næste sæson. Klubben vandt søndag grundspillet i 1. division Øst.

Basketligaen

1. divisionsholdet Holbæk/Stenhus drømmer om at træde ind i Basketligaen, og klubben har derfor besluttet sig for at ansøge om at blive et ligahold...