Connect with us

Hi, what are you looking for?

Baskonia

Iffe Lundberg og Partizan Beograd tabte sæsonåbner i EuroLeague

Iffe Lundberg og Partizan Mozzart Bet Beograd led et bittert nederlag på 88-82 i torsdagens EuroLeague-sæsonåbner mod spanske Baskonia.

Efter en lang sommerpause er EuroLeague tilbage, og den danske EuroLeague-stjerne Iffe Lundberg tørner i denne sæson ud for den serbiske mastodont Partizan Mozzart Bet Beograd efter hans skifte væk fra Virtus Segafredo Bologna.

Torsdag skulle holdet fra den serbiske hovedstad i ilden for første gang i den europæiske turnering, da de på udebane krydsede klinger med spanske Baskonia Vitoria-Gasteiz foran over 10,000 tilskuere i Fernando Buesa Arena.

Men det blev ikke til nogen ønskestart for danskerens mandskab.

Baskonia endte med at besejre Partizan med 88-82, men store dele af kampen var med serberne i førersædet.

Efter 20 minutter var gæsterne foran med 32-38, og inden fjerde og sidste periode var de fortsat i front – dog blot med et enkelt point. I anden halvleg var hjemmeholdet bare bedst, og det betød, at Partizan måtte nøjes med et seks point nederlag i sæsonpremieren.

De bedste individuelle præstationer stod Beograd-duoen Tyrique Jones og Brandon Davies for med henholdsvis 22 og 20 point.

Iffe Lundberg fik knap 23 minutter på banen, hvor han noterede sig for ti point, én rebound og fire assists. Lundberg gik gennem første halvleg uden nogle scoringer, men havde mere succes med at få nettet til at blafre i anden halvleg.

Du kan se highlights fra kampen herunder:

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears har mandag offentliggjort, at de er gået ind i det internationale samarbejde ´Lucentum Basketball Hub´, som den spanske klub HLA Alicante står...

EuroLeague

Maria Jespersen debuterede tirsdag i EuroLeague, da hendes hold KGHM BC Polkowice led et bittert nederlag til spanske Casademont Zaragoza.

Internationalt

Bakary Dibba har efter tre flotte kampe i ugens løb fundet vej til rundens hold i den tyske Bundesliga.

Bakary Dibba spillede endnu en flot kamp for MLP Academics Heidelberg, der torsdag besejrede SYNTAINICS MBC med 93-108 i den tyske Bundesliga.

Bakary Dibba sejrede i sin debut på sin nye hjemmebane, da han med 13 point var med til at besejre RASTA Vechta.