fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

David Harder takker af, mens HN tager et år mere i Hørsholm

En veteran takker af, imens en anden forlænger i yderligere et år med Hørsholm 79ers i Basketligaen.

Hørsholm 79ers må sige farvel til en af deres veteraner igennem de sidste tre sæsoner, imens en anden forlænger med en enkelt sæson.

David Harder, som har været en solid dansker i Basketligaen, i de seneste 10 sæsoner, har denne sommer taget den hårde beslutning, og takker af for den aktive karriere i en alder af 29 år.

Harder har været plaget af skader over de seneste sæsoner, og det har tynget ham meget. Det er dog ikke helt farvel til Hørsholm og basketball, hvor han forventer at finde en anden rolle i klubben.

“Vi er ved at finde ud af hvordan og hvorledes, men jeg skal have en rolle omkring klubben, på den ene eller den anden måde. Når man er et sted, hvor man føler, man bliver værdsat og man selv værdsætter de folk, der er omkring en, så får man lyst til at gøre en ekstra indsats, også selv om man ikke spiller.” fortæller han i en pressemeddelse fra Hørsholm 79ers.

Udover Harder mister Hørsholm også Asbjørn Midtgaard, og Frederik Hyldahl der fortsætter karrieren i USA på college. Klubben har iøvrigt også måtte sige farvel til Jyles Smith og Marvin Dominique.

En veteran stopper, en anden forlænger

Selvom det er triste nyheder for Hørsholm fansene, så kan de dog glæde sig over, at deres darling, Frederik Hougaard Nielsen, tager en sæson mere.

Han har over de senere sæsoner vist sig at være en af ligaens stærkeste point guards, og ikke mindst en af ligaens bedste forsvarsspillere. Frederik HNs karriere i Hørsholm er kun blevet brudt af to sæsoner i Bakken Bears, og han indleder denne sommer sin 12 sæson i Danmarks bedste basketball række.

“Klubben har ønsket at tage et skridt fremad, og prøve på at skabe nogle sportslige rammer, der gør, at vi kan konkurrere. Det var en stor faktor i at jeg skrev under,” forklare den danske guard, om hvorfor han valgte at tage en sæson mere i klubben.

I samme pressemeddelelse skriver klubben at man har kontrakt med Mikael Vincents, Andreas Meilby, Sebastian Dalsgaard, Mathias Bæk og Emil Hjorth i næste sæson.

Læs også

SISU trækker stikket til Basketligaen

Svendborg henter stor dansker

Foto: Hørsholm 79ers

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Det 16-årige danske stortalent Marcus Engelhardt Møller har bundet sig til en tre-årig aftale med spanske Unicaja Baloncesto.

Basketligaen

Mandag aften kunne Team FOG Næstved meddele på deres facebookside, at Frederik Hougaard Nielsen ikke længere er en del af Næstved-truppen.

BMS Herlev Wolfpack

Dameligaens finaleserie starter i denne weekend, og her er der en optakt til de kommende finaler.

Aabyhøj IF

Dameligaens grundspil er slut, og nu venter der to spændende semifinaleserier, hvor to af holdene på papiret ser stærkest ud, men i slutspillet kan...

Hørsholm 79ers

Dette er en del af en optaksserie om holdene i Dameligaen 2020/2021. Første hold til at blive præsenteret er de forsvarende Danmarksmestre Hørsholm 79ers.

Basketligaen

Jonathan Gilling blev født d. 29. juni 1991 og er opvokset i Rungsted. Han er en af de mere erfarne spillere på det danske...

Hørsholm 79ers

Hørsholm 79ers er vinderen af årets pokalturnering på damesiden efter en sejr i finalen på 84-63 mod Værløse Blue Hawks.

Eurobasket

Efter en helt igennem vanvittig afslutning slog Danmark Hviderusland i den afgørende kamp om en plads i EM-kvalifikationen. Vi fangede Frederik H. Nielsen efter...