Bakken Bears sejrede sikkert i Holbæk

Bakken Bears hentede sæsonens første sejr, da de gæstede Holbæk-Stenhus. Kampen endte 77-103 i Bakkens favør.

Bakken Bears levede op til favoritværdigheden, da Holbæk-Stenhus onsdag blev besejret sikkert med 77-103. Bears første fra start til slut, men Holbæk havde sine momenter.

I sæsonpremieren led Bakken Bears et skuffende nederlag til ærkerivalerne Horsens IC, men Bjørnene kom onsdag op på hesten igen med en sejr på udebane.

Sejren blev en realitet efter fire perioder med Bears i spidsen, men anden halvleg var et særligt lyspunkt for de danske mestre.

Efter første halvleg var Bakken foran med otte point, 45-53, hvilket var udemærket, men sammenlignet med aarhusianernes opgør mod Holbæk i sidste sæson var det tættere, end Bakken er vant til, når modstanderen hedder Holbæk-Stenhus

I sidste sæsons to indbyrdes kampe mellem Bakken og Holbæk var Bears midtvejs i kampene foran med henholdsvis 27-49 og 62-30.

Defensivt har Bakken haft nogle udfordringer i sæsonens første to kampe, men i anden halvleg blev der strammet en smule op defensivt. Tredje periode kunne Bakken især være tilfredse med.

I tredje periode blev Holbæk begrænset til 14 point kontra Bakkens 25 point, og den føring kom aldrig i fare i fjerde periode.

Kampens topscorer var Terrence Hargrove Jr. og Urald King begge med 24 point. Sylvester Berg leverede 15 point, ti rebounds og fem assists.

Tre minutter inde i anden periode måtte Bakkens Jacob Polakovich udgå med en skade. Trods blot seks minutter på banen endte Polakovich med 15 point.

Topscorer for Holbæk var Patrick Renane med 17 point.

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Bakken Bears har mandag offentliggjort, at de er gået ind i det internationale samarbejde ´Lucentum Basketball Hub´, som den spanske klub HLA Alicante står...

Team FOG Næstved må sige farvel til amerikanske Max Rice, der har ønsket at vende hjem til USA.

Efter et meget tæt opgør mod Randers Cimbria sluttede Bakken Bears kampen af med manér, hvilket sikrede dem en flot sejr på 81-93.

Team FOG Næstved sikrede sig en flot sejr torsdag aften, da de efter overtid besejrede Randers Cimbria med 114-109.

Bakken Bears kom godt fra land i den nye sæson i European North Basketball League, da engelske Bristol Flyers blev slået med 83-72.

Nyhedsoversigt

Svendborg Rabbits er fortsat ubesejret i sæsonen, efter de lørdag slog Holbæk-Stenhus på hjemmebane.

Trods en flot første halvleg led Bears Academy lørdag eftermiddag et nederlag til Randers Cimbria på 93-73.

En stor fjerde periode af Svendborg Rabbits sikrede dem en hjemmebanesejr på 76-74 mod Randers Cimbria.