fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Zion Williamson skriver under på ny gigantisk kontrakt

New Orleans Pelicans er blevet enige med Zion Williamson om en ny kontraktforlængelse på fem år.

Foto: Flickr - Eric Drost

Det bliver en glad Zion Williamson vi snart får at se. Den tidligere første valgte spiller i NBA Draft i 2019 kan om ikke så længe kalde sig multimillionær.

Kontrakten Zion Williamson har indgået med New Orleans Pelicans er værd 193 millioner dollars, men kan blive helt op til 231 millioner dollars værd. Denne gigantiske kontrakt er en rookie maksimum og Zion kan se sig selv i Pelicans trøjen i de næste fem NBA-sæsoner.

Nyheden er bekræftet af den altid troværdige NBA insider Adrian Wojnarowski.

Artiklen fortsætter under opslaget

New Orleans Pelicans har satset alt på en skadesplaget Zion Williamson. Zion spillede i sidste sæson ikke en eneste kamp for Pelicans, der trods hans fravær stadig formåede at spille sig til slutspillet, hvor de mødte Phoenix Suns. De tabte serien, men gav topholdet kamp til stregen.

Zion står dog til at være 100 procent kampklar når næste sæsons NBA-turnering igen starter i efteråret. Når Zion er på banen har han været et kæmpe problem for modstanderen. Han har i sine 85 kampe i karrieren et scoringssnit på hele 25,7 points per kamp.

Der er mange delte meninger om Zion lever op til den hype der er pålagt ham. Noget man helt sikkert kan sige om ham er at han potentielt set kan blive verdens bedste spiller. Om New Orleans Pelicans har taget den rigtige beslutning om at give en skadesplaget, men meget talentfuld profil en kæmpe kontrakt kan kun tiden vise.

Skrevet af

NBA-redaktør her på Fullcourt.dk, med interessen for den bredde vifte af kampe samt blikket for adskillige statistikker. NBA er en hobby og essentiel del af min hverdag hvor ingen trend, god performance, eller overraskende resultater bliver overset.

Andre artikler med dette emne

NBA

Ja Morant brillerede i sin sæsondebut, hvor han scorede 34 point og leverede en episk gamewinner efter at have været suspenderet i de første...

NBA

For første gang nogensinde bliver der spillet semifinaler i den nye In-Season turnering i aften.

Analyser

Siden Zion Williamson kom ind i NBA, har vi hungret efter en hel sæson, hvor han ikke er plaget af skader. Nu er der...

NBA

Den ordinære sæson er bag os, og der er otte hold, som skal kæmpe om de sidste fire placeringer i slutspillet.

NBA

Ventetiden er ovre og afstemningen er afgjort. De fem startere for både øst og vest er fundet til årets All Star-kamp.

NBA

New Orleans Pelicans får hævn fra sidste års slutspil mod Phoenix Suns for anden kamp i streg. De ligger nu på førstepladsen i Western...

NBA

I de døende minutter af nattens kamp mod Utah Jazz måtte Zion Williamson udgå med en hofteskade, efter han tog et hårdt fald.

NBA

Sød musik, Basketball og mesterskabs ambitioner i Jazzens by.