fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Overblik over NBA’s Play-In turnering

Den ordinære sæson er bag os, og der er otte hold, som skal kæmpe om de sidste fire placeringer i slutspillet.

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Der er blevet sat punktum på NBA’s ordinære sæson, og det er derfor blevet tid til det, NBA-fans har glædet sig mest til: slutspilsbasket på højeste niveau.

Topholdene har allerede sikret sig en plads, men der er stadigvæk fire tomme felter, som skal udfyldes.

I Eastern Conference er det Miami Heat (7), Atlanta Hawks (8), Toronto Raptors (9) og Chicago Bulls (10), der skal kæmpe om de sidste to placeringer i East.

I Western Conference er det Los Angeles Lakers (7), Minnesota Timberwolves (8), New Orleans Pelicans (9) og Oklahoma City Thunder (10).

De første kampe bliver allerede spillet i morgen, tirsdag d. 11. april.

(Artiklen fortsætter efter tweetet)

Tirsdag d. 11. april

Miami Heat tager imod Atlanta Hawks

Hawks skal en tur til Miami, hvor de møder et rutineret Heat-hold.

Hawks er anført af deres to unge guards Trae Young og Dejounte Murray.

De store offensive talenter har en stor udfordring, når de skal op imod den stærke Heat-defensiv. Jimmy Butler, Bam Adebayo og co. har været langt i slutspillet før, og de er helt sikkert ivrige for at komme tilbage.

Efter kun den ene kamp, får vinderen en plads i slutspillet, hvor de skal møde et velspillende Boston Celtics-mandskab.

Taberen skal igen i aktion på fredag, hvor de møder vinderen fra onsdagens opgør.

Foto: Scott Gillig

Los Angeles Lakers tager imod Minnesota Timberwolves

Lakers fik sent i sæsonen styr på det hele, og de får derfor æren (og fordelen) af at være værter til kampen mod Timberwolves.

At sige, at Timberwolves sluttede sæsonen af på dramatisk vis, ville nok være underdrivelse. Store uenigheder på bænken ledte til, at Rudy Gobert slog ud efter holdkammerat Kyle Anderson. Gobert blev efterfølgende sendt hjem ved kampens halvleg.

Derudover slog Jaden Mcdaniels, der har været en vigtig spiller for dem, hånden ind i en mur, hvilket resulterede i, at han, ifølge The Athletic’s Shams Charania, er blevet diagnosticeret med en brækket hånd.

Nu skal de på besøg hos Lebron James og Anthony Davis. Det bliver sandsynligvis en stor udfordring, men stjernespillere som Anthony Edwards og Karl-Anthony Towns har niveauet til at overraske.

Vinderen skal møde 2.-seedet i West, som er Memphis Grizzlies.

Taberen skal møde vinderen af onsdagens opgør på fredag.

(Artiklen fortsætter efter tweetet)

Onsdag d. 12. april

Toronto Raptors tager imod Chicago Bulls

Bulls skal en tur til Canada, når de skal op imod Toronto Raptors.

Raptors valgte at beholde flere af deres profiler i denne sæson, og der er derfor stadigvæk flere store navne på holdkortet. Pascal Siakam, Fred Van Vleet og O.G. Anunoby er tilbage med den unge Scottie Barnes og en lang række dygtige rollespillere.

Bulls står meget i samme situation som Raptors, og mange undrede sig over, at de ikke rykkede mere på sig ved trade deadline. Det putter dem dog i en mere fordelagtig position til denne kamp, hvor de har flere garvede offensive spillere som Demar Derozan, Zach Lavine og Nikola Vucevic.

Vinderen er dog ikke sikret en slutspilsplacering. Holdet skal besejre endnu et mandskab på fredag: Taberen af Heat/Hawks-kampen.

Taberen går på tidlig sommerferie, da de er elimineret fra sæsonen.

New Orleans Pelicans tager imod Oklahoma City Thunder

Pelicans har været en af sæsonens skuffelser. På grund af dette format er der dog stadigvæk håb. Først skal de op imod et af sæsonens positive overraskelser Oklahoma City Thunder.

Til manges skuffelse kommer den skadede Zion Williamson ikke tilbage til Play-In turneringen. Alligevel har Pelicans rigeligt med talent i truppen. CJ McCollum og Brandon Ingram anfører et hold, hvor man også finder unge profiler som Trey Murphy III og Herbert Jones.

Shai Gilgeous-Alexander er naturligvis stjernespilleren på det unge Thunder-mandskab. Josh Giddey, Luquentz Dort og førsteårsspilleren Jalen Williams er også værd at nævne.

Vinderen skal møde taberen af Lakers/Timberwolves-opgøret på fredag.

Taberens sæson er ovre efter onsdag nat.

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Fredag d. 14. april

Taberen af Heat/Hawks tager imod vinderen af Raptors/Bulls

Vinderen af denne sidste afgørende kamp skal på en svær opgave, da de skal op imod sæsonens bedste hold Milwaukee Bucks.

Taberen er som sagt ude af turneringen.

Taberen af Lakers/Timberwolves tager imod vinderen af Pelicans/Thunder

Vinderen af kampen tørner efterfølgende sammen med Jokic og co., da man møder førsteseedede Denver Nuggets i en bedst ud af syv.

Taberens sæson er selvfølgelig også ovre.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

NBA

Dallas Mavericks er i NBA-finalerne, da de lukkede serien 4-1 mod Minnesota Timberwolves, som ikke stod en chance mod Luka Doncic og Kyrie Irving...

NBA

NBA har afsløret årets All-Defensive hold, hvor Victor Wembanyama bliver den første rookie til nogensinde at være på førsteholdet.

NBA

Klumme: I Western Conference Finals møder to af basketball største unge stjerner hinanden i en duel om deres første finale, når Luka Doncic og...

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

NBA

Den sprudlende unge Minnesota Timberwolves-stjerne Anthony Edwards har taget sit spil til nye højder i årets slutspil. For holdkammerat Mike Conley minder han derfor...

NBA

Los Angeles Lakers var foran med op til 20 point i tredje periode af kamp 2 mod Denver Nuggets. Alligevel formåede de forsvarende mestre...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...