fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Pelicans på førstepladsen efter overtidsdrama i topopgør

New Orleans Pelicans får hævn fra sidste års slutspil mod Phoenix Suns for anden kamp i streg. De ligger nu på førstepladsen i Western Conference.

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

New Orleans Pelicans’ høje potentiale har længe peget mod et fremtidigt tophold. Det ser nu endelig ud til, at de begynder at indfri det potentiale.

Søndag aften viste de virkelig, hvad de var lavet af, da de besejrede Phoenix Suns for anden kamp i træk. Disse to sejre har nok føltes ekstra godt, efter Suns smed dem ud af slutspillet sidste sæson.

Anden omgang var dog også den sværeste, og kampen gik i overtid. Pelicans var anført af den ustoppelige Zion Williamson, der scorede 35 point, hvor han desuden ramte to treere.

Det afgørende øjeblik i kampen var et kontroversielt dommerkald, som blev omvendt efter en challenge. Der blev først dømt fejl på Zion Williamson, som skulle sende den rutinerede Chris Paul på linjen med tre skud. Efter at blive tjekket igen, blev dette kald så omvendt til en offensiv fejl, som desuden var CP3’s sjette. Han måtte derfor se sit hold tabe fra bænken af i de sidste minutter af overtiden.

(Artiklen fortsætter efter tweet)

Zion og Pelicans er ustoppelige

Efter sejren mod Suns, har Pelicans nu vundet syv kampe i streg. Det placerer dem altså på en førsteplads i Western Conference.

Det er bemærkelsesværdigt, at de syv kampe har været uden deres All-Star Brandon Ingram.

Den helt afgørende faktor har været Zion Williamson. Efter han var ude hele sidste sæson, er han tilbage og minder alle om, hvorfor der har været så meget hype omkring ham.

I de seneste syv kampe, snitter han 30 point og rammer 67% af sine skud. Hvis han kan spille på det niveau, sætter det et helt nyt loft for, hvad Pelicans kan opnå allerede i denne sæson.

Det ligner lige nu et hold, som kan konkurrere om at gå hele vejen til sommer. Opgøret med Phoenix Suns kan meget vel gentage sig længere henne i slutspillet. Det kan man næsten ikke andet end at håbe på med de spændinger, der lader til at være imellem holdene.

Zion Williamson sad på bænken i sidste sæsons slutspilsopgør. Alligevel bar han tilsyneladende nag, hvilket kom til udtryk i holdenes første møde, natten til lørdag. Her brød han den uskrevne regel med at lade tiden løbe ud, efter sejren var i hus. Det var til alles fornøjelse (med undtagelse af Phoenix Suns), da han leverede dette formidable dunk.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...

Brooklyn Nets

Med Kevin Durant, Devin Booker og Bradley Beal på holdet er der ingen grund til at hvile på laurbærrene. Det gør Phoenix Suns heller...

NBA

Indiana Pacers er nået frem til et trade for Toronto Raptors' All-Star Pascal Siakam og sender adskillige draft picks den anden vej.

Golden State Warriors

Golden State Warriors-stjernen Stephen Curry forstår godt, at nogle af klubbens egne tilhængere buhede spillerne efter onsdagens store nederlag til New Orleans Pelicans.

Golden State Warriors

Golden State Warriors må undvære Chris Paul i minimum en måned, efter han i lørdags pådrog sig en håndskade.

NBA

Ja Morant brillerede i sin sæsondebut, hvor han scorede 34 point og leverede en episk gamewinner efter at have været suspenderet i de første...

NBA

Golden State Warriors' Draymond Green er blevet suspenderet på ubestemt tid af NBA efter et voldsomt slag i hovedet på Phoenix Suns' Jusuf Nurkic.

Golden State Warriors

Man tror næsten, at det er løgn, men han har gjort det igen. I nattens opgør mod Phoenix Suns blev Golden State Warriors' Draymond...