fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

NBA afslører årets All Star-startere

Ventetiden er ovre og afstemningen er afgjort. De fem startere for både øst og vest er fundet til årets All Star-kamp.

Foto: Erik Drost - Flickr

Stemmerne er blevet talt op, og vi kan nu se, hvem der skal være de ti startere til All Star-kampen den 19. februar.

I år har været umuligt, da der er utroligt mange stjerner, der præsterer på tårnhøjt niveau. Derfor er der bestemt også nogen, der kommer til at være utilfredse med at blive udeladt fra de prestigefyldte hold.

Eastern Conference All Star-startere

Anfører: Giannis Antetokounmpo

Giannis Antetokounmpo’s status i NBA bliver endnu engang fastsat, da han igen bliver kaptajn. Derfor skal han stå for at vælge sit eget hold. Denne udvælgelsesproces bliver i år udført på dagen lige før kampstart. Det kan sagtens give nogle interessante udviklinger.

Det bliver Antetokounmpos syvende optræden som NBA All Star.

Brooklyn Nets er repræsenteret af begge deres superstjerner, Kyrie Irving og Kevin Durant. De to veteraner har været der mange gange før. Irving opnår sin ottende All Star-ære, mens det bliver hele 13. gang, at Kevin Durant får lov at være med.

Boston Celtics’ Jayson Tatum har præsteret på højt niveau for et af NBA’s tophold. Det sikrer ham hans fjerde All Star-ære.

Donovan Mitchell får også en velfortjent plads efter et fantastisk første år med Cleveland Cavaliers. Det bliver hans fjerde gang, men det er første gang, at han er med som starter.

Der er én spiller, der måske føler sig særligt snydt.

Philadelphia 76ers’ Joel Embiid er ikke en del af starterne på trods af, at han snitter over 33 point og ti rebounds for et af NBA’s bedst spillende hold.

Der er ingen tvivl om, at han nok skal komme ind som reserve, men det er sjældent at en præstation på det niveau ikke kan kvalificere sig til en plads blandt starterne.

Jaylen Brown og Tyrese Haliburton har også givet mange grunde til, at de har kunne overvejes som at være blandt de bedste to guards. Ingen af dem er dog blevet valgt i første omgang.

Western Conference All Star-Starters

Anfører: Lebron James

Igen er det Lebron James, der skal få lov til at vælge sit hold. Det bliver 19. gang, at han tilegner sig All Star-værdigheden. Dermed tangerer han Kareem Abdul-Jabbar’s vanvittige rekord som den spiller, der er blevet All Star flest gange.

Et andet velkendt ansigt er der også med Stephen Curry, der er med for niende gang.

Den dobbelte MVP Nikola Jokic er på ingen måde gået ned i niveau i denne sæson, og det er derfor kun forventeligt, at han igen bliver All Star. Det er femte gang for serberen.

Luka Doncic har i sin korte karriere allerede præsteret utroligt meget. Han kan allerede efter fem sæsoner kalde sig for firedobbelt All Star-deltager.

Også den unge Zion Williamson kommer med som starter i år. Det bliver hans anden optræden i All Star-uniformen. Han er helt sikkert en spiller, der kommer til at levere et par højdepunkter i kampen. Lige nu er han skadet, men man må håbe på, at han er klar til den tid.

De unge stjerner Ja Morant og Shai Gilgeous-Alexander kan ikke finde en plads blandt de fem på trods af fantastiske præstationer i denne sæson.

De kan dog forvente at komme med som reserve, når NBA’s cheftrænere skal vælge dette. Deres beslutning vil blive offentliggjort den 2. februar.

Kampen vil blive afviklet den 19. februar i Utah.

 

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

Los Angeles Lakers

Victor Wembanyama leverede i nattens opgør mod Los Angeles Lakers endnu en historisk præstation. På trods af nederlaget i Crypto.com Arena, viste den franske...

NBA

Efter at sæsonens favorit blev skadet, er MVP-ræset nu igen åbent. Med en tredjedel af sæsonen tilbage er der også rigeligt tid til at...

NBA

Giannis kom med nogle yderst interessante udtalelser om Bucks' og deres retning i denne sæson efter nederlaget til Memphis Grizzlies.

NBA

Klumme: Pointfordelingen ved nattens dunkekonkurrence var en hovedrystende omgang, hvor dommerne særligt så ud til at favorisere konkurrencens største profil Jaylen Brown. Selvom Boston...

NBA

Philadelphia 76ers-stjernen Joel Embiid er blevet opereret i sit venstre knæ, hvilket vil holde ham ude i den nærmeste fremtid. Han vil få en...

NBA

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har...

NBA

Dallas Mavericks Luka Doncic har igen overgået sig selv, da han i nat leverede en historisk præstation med 73 point mod Atlanta Hawks.

NBA

Lebron James skal være All-Star for en rekordhøj 20. gang i karrieren, da han er anfører for All-Star holdet i West, som tørner sammen...