fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Jonas Zohore scorer 13 point i ligadebut

Jonas Zohore er kommet i gang i sin nye klub

Foto: Basketball Champions League - championsleague.basketball

Den danske landsholdspiller Jonas Zohore fik onsdag sin officielle ligadebut for sit nye hold BC Siauliai i den bedste litauiske basketballliga.

BC Siauliai indledte deres sæson på hjemmebane imod den seneste sæsons sølvvindere fra Lietkabelis, og kampen – for Jonas Zohore desværre – endte 85-88 til gæsterne. Den danske center startede kampen på banen og leverede 13 point, fire rebounds og to assists på de 21 minutter, han fik på gulvet.

I den seneste sæson spillede Jonas Zohore for italienske Pallacanestro Nardó, der spillede næstbedste italienske række, Serie A2.

Jonas Zohore fik sin officielle debut for klubben, da de spillede Champions League kvalifikationskamp d. 21 septempber, hvor de tabte 85-73 til hollandske Den Brosch. I det opgør leverede Jonas Zohore ni point, otte rebounds og tre assists.

Mit navn er Alexander Christiansen, og jeg er NBA-redaktør her på siden. Ved siden af er jeg journaliststudrende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jeg har fulgt med i NBA siden 2014/15 sæsonen, og jeg følger den danske basketliga tæt, hvor jeg tit er at finde til Bakken Bears' kampe i Vejlby-Risskov Hallen.

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Landstræner Allan Foss har foretaget en ændring i landsholdstruppen frem mod de kommende landskampe mod Norge og Slovakiet, der spilles torsdag og søndag.

Internationalt

Jonas Zohore var i hopla, da BC Siauliai onsdag krydsede klinger med polske Zielona Gora. Polakkerne hentede en snæver sejr på 78-73.

Internationalt

Jonas Zohore er kommet godt fra land i Litauen, hvor han spiller en stor rolle hos sin nye klub

Eurobasket

Vi mødte en ærgerlig Jonas Zohore efter gårsdagens nederlag til Nordmakedonien.

Eurobasket

I denne episode af Fullcourt´s podcast Fulltalk har vi besøg af landsholdsprofilen Jonas Zohore, der kunne fortælle lidt om det danske mandskabs forventninger til...

Nyhedsoversigt

Jonas Zohore skal i den kommende sæson tørne ud for litauske BC Siauliai.

Eurobasket

Herrelandsholdets kaptajn Jonas Zohore fortalte lidt om hans funktion som leder på landsholdet, da Fullcourt.dk fangede ham til et interview efter torsdagens storsejr mod...

Nyhedsoversigt

Jonas Zohore var en af de helt store oplevelser, da Danmark i går mødte Norge i Arena Næstved. Vi tog os en snak med...