fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Flere flotte præstationer: Jonas Zohore er kommet godt fra land i Bulgarien

Jonas Zohore har fået en god start på sit ophold i Bulgarien, der indtil videre har budt på tre kampe, hvoraf den ene var i FIBA Europe Cup.

Foto: Fiba.basketball

Den danske landsholdsprofil Jonas Zohore blev tidligere på måneden offentliggjort som ny spiller for Balkan Botevgrad i Bulgarien, efter at spanske BAXI Manresa ikke forlængede med den lange dansker.

Siden Zohore landede i Bulgarien har Balkan Botevgrad spillet tre kampe, og den danske center har fået en god start på opholdet i Bulgarien.

I debuten for bulgarerne sluttede Zohore med otte point og syv rebounds, men det lader til, at han siden er faldet rigtig godt til i sin nye klub.

I den efterfølgende kamp, som var i FIBA Europe Cup mod det tyske Bundesligahold BG Göttingen, noterede den 32-årige dansker sig for en flot double-double med 13 point og 12 rebounds.

De 13 point gjorde ham til delt topscorer på sit hold. Desværre for Zohore og holdkammeraterne blev de besejret af tyskerne med 76-70.

Søndag aften var Zohore og Balkan Botevgrad igen i aktion, og denne gang fik de fuldt udbytte for indsatsen mod BC Shumen i den hjemlige liga. Botevgrad skulle dog ud i fem minutters overtid, før de kunne sikre sig sejren på 90-96.

Endnu en gang var Zohore velspillende med 16 point og otte rebounds i bare 19 minutter på gulvet.

Zohores Balkan Botevgrad ligger i skrivende stund på femtepladsen i den bulgarske liga med syv sejre i 12 kampe.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Internationalt

22-årige Bakary Dibba skal i næste sæson spille i Bundesligaen. Fredag er han blevet præsenteret i MLP Academics Heidelberg.

EuroLeague

Ligesom Iffe Lundberg blev den franske landsholdsspiller Frank Ntilikina torsdag offentliggjort som ny spiller hos KK Partizan Mozzart Bet Belgrade.