fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Game-winner: Kawhi Leonard sikrer Clippers sejren i sit comeback

Kawhi Leonard var tilbage på banen for Los Angeles Clippers natten til tirsdag.

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Efter flere uger på sidelinjen var Kawhi Leonard igen at finde på banen. Han fik comeback i nattens udekamp i Charlotte for Los Angeles Clippers.

Stjernen fik i den grad sat sit præg på kampen, da han endte med at afgøre den til Clippers’ fordel med en regulær game-winner med et sekund tilbage på uret. Se den nederst i artiklen.

Han var også at finde i startopstillingen for Clippers. Forwarden spillede 28 minutter i opgøret, hvor han scorede 16 point.

Udover Leonards comeback var nattens store historie, at Indiana Pacers’ rookie Andrew Nembhard dominerede det direkte matchup med en af ligaens bedst guard-duoer fra Golden State Warriors.

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

NBA

Ivica Zubac er måske ikke en spiller, som man til hverdag forventer historiske statlines af, men i nat var han blot én enkelt rebound...

Brooklyn Nets

Så er ugens spillere endnu engang kåret i NBA.

Basketligaen

Zeke Moore debuterede fredag for Golden State Warriors´ NBA G League-hold med manér. Moore blev delt Warriors-topscorer med 20 point i en tæt sejr.

NBA

Los Angeles Clippers har ikke ligefrem fået en drømmestart på sæsonen. Stjernespilleren Paul George måtte trække noget magi ud af hatten imod Houston Rockets...

NBA

Los Angeles Clippers' stjernespiller Kawhi Leonard har udsigt til at misse yderligere i kampe i en sæson, der indtil videre har været præget af...

NBA

Natten til onsdag den 19. oktober spilles den første kamp i NBA-sæsonen 2022/23. Før sæsonen kigger vi på, hvilke hold der ser stærkest ud.

NBA

Trade-markedet i NBA anno 2022 er en forunderlig størrelse.

LA Clippers

Klumme: Los Angeles Clippers’ Terminator, Kawhi Leonard, er tilbage efter at have været ude hele sidste sæson med en knæskade. Genforeningen gør Clippers til...