fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

LA Clippers

Harden og Clippers taber til bundprop – krise i LA?

James Harden har nu tabt sine første fire kampe i LA Clippers-uniform. I nat blev det til et nederlag på 101-105 til bundproppen i Western Conference, Memphis Grizzlies.

Foto: Erik Drost - Flickr

Efter tre udebanenederlag på stribe skulle natten til søndag være natten, hvor James Harden endelig vandt sin første kamp siden skiftet til Los Angeles Clippers.

Modstanderen hed Memphis Grizzlies, som blot havde vundet én af deres første ni kampe i fraværet af karantæneramte Ja Morant.

Det endte dog med en overraskende Grizzlies-sejr på 105-101. Kampens topscorer blev Grizzlies’ Desmond Bane med 27 point.

Selvom LA Clippers havde alle stjerner skadesfri, så det langt hen ad vejen haltende ud for Tyronn Lues mandskab. Den eneste profil, der tilsyneladende kunne komme op i omdrejninger, var Paul George.

33-årige George scorede 26 point på 50 % fra gulvet. Kawhi Leonard og Russell Westbrook sørgede dog blot for henholdsvis 14 og 12 point på lave procenter.

Harden har den ikke endnu

I sin første hjemmebanekamp for Clippers præsterede James Harden 11 point på 33,3 % fra gulvet sammen med fire rebounds og tre assists.

Det eneste umiddelbare højdepunkt fra Harden kom imod slutningen af fjerde periode, hvor The Beard udlignede til 98-98 med 1:33 tilbage på uret.

Det var Hardens eneste ramte 3’er på syv forsøg. Clippers var desuden -28 i de 28 minutter, hvor den tidligere MVP var på gulvet.

34-årige James Harden snitter 13,5 point, 5 rebounds og 4,3 assists pr. kamp efter sine første fire kampe for Clippers. Alle fire kampe er endt i nederlag, og Harden har holdets klart laveste plus/minus pr. kamp (-16,8) i den periode.

Philadelphia tromler videre uden Harden

Mens LA Clippers har tabt alle deres kampe siden Harden-tradet, har Philadelphia 76ers vundet alle deres.

I virkeligheden ser Joel Embiid og co. ud til at blomstre, nu hvor sommerens grå James Harden-sky er blæst bort.

Philadelphia 76ers vandt i nat deres ottende kamp i streg, 137-126 over Indiana Pacers. Tyrese Maxey, som har taget et kæmpe spring i fraværet af Harden, scorede career high 50 point.

76ers ligger nummer 1 i Eastern Conference med en record på 8-1.

Til sammenligning ligger James Harden og LA Clippers nu helt nede på en 11.-plads i Western Conference med en record på 3-6.

Clippers’ næste chance for at bryde den dårlige stime kommer natten til onsdag. Her drager Harden og co. til ligaens sværeste udebane, når de gæster mestrene fra Denver Nuggets.

Skrevet af

Har været forelsket i basketball siden 2018 og arbejdet med sport på blandt andet TV 2 og Warner Bros. Discovery. Har desuden været journalistpraktikant i Bakken Bears, hvor jeg agerede studievært og kommentator på Bears TV. Har en bachelorgrad i medievidenskab og en kandidatgrad i journalistik fra Syddansk Universitet. Elsker Ringenes Herre og øl, men de skal nydes hver for sig.

Andre artikler med dette emne

NBA

Det er stadigvæk en ung NBA-sæson, men der begynder allerede at danne sig et billede af, hvem der kommer til at konkurrere for det...

NBA

Kawhi Leonard og Paul George leverede begge store præstationer, men det var alligevel Los Angeles Lakers, anført af Lebron James, der efter overtid vandt...

NBA

Efter lang tids spekulation har James Harden nu skiftet arbejdsgiver.

NBA

Damian Lillard storspillede i sin debut for Milwaukee Bucks, hvor han diskede op med 39 point i en tæt sejr mod Philadelphia 76ers.

Analyser

Sikke dog en sommer for Philadelphia 76ers. Den ellers altid så udramatiske James Harden udtalte i august, at klubbens sportsdirektør Daryl Morey er en...

Analyser

I sidste sæson fandt Ja Morant en ny hobby - pistolblær. Den hobby har kostet ham 25 spilledages karantæne, hvilket bestemt kommer til at...

Analyser

Er det i denne sæson, at Los Angeles Clippers endelig skal nå finalerne og vinde deres første mesterskab nogensinde? I så fald kræver det,...

NBA

Ifølge Adrian Wojnaroski er James Harden ikke mødt op til mediedag med Philadelphia 76ers, da han fortsat forventes at skubbe for et trade.