fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

LA Clippers

Harden og Clippers taber til bundprop – krise i LA?

James Harden har nu tabt sine første fire kampe i LA Clippers-uniform. I nat blev det til et nederlag på 101-105 til bundproppen i Western Conference, Memphis Grizzlies.

Foto: Erik Drost - Flickr

Efter tre udebanenederlag på stribe skulle natten til søndag være natten, hvor James Harden endelig vandt sin første kamp siden skiftet til Los Angeles Clippers.

Modstanderen hed Memphis Grizzlies, som blot havde vundet én af deres første ni kampe i fraværet af karantæneramte Ja Morant.

Det endte dog med en overraskende Grizzlies-sejr på 105-101. Kampens topscorer blev Grizzlies’ Desmond Bane med 27 point.

Selvom LA Clippers havde alle stjerner skadesfri, så det langt hen ad vejen haltende ud for Tyronn Lues mandskab. Den eneste profil, der tilsyneladende kunne komme op i omdrejninger, var Paul George.

33-årige George scorede 26 point på 50 % fra gulvet. Kawhi Leonard og Russell Westbrook sørgede dog blot for henholdsvis 14 og 12 point på lave procenter.

Harden har den ikke endnu

I sin første hjemmebanekamp for Clippers præsterede James Harden 11 point på 33,3 % fra gulvet sammen med fire rebounds og tre assists.

Det eneste umiddelbare højdepunkt fra Harden kom imod slutningen af fjerde periode, hvor The Beard udlignede til 98-98 med 1:33 tilbage på uret.

Det var Hardens eneste ramte 3’er på syv forsøg. Clippers var desuden -28 i de 28 minutter, hvor den tidligere MVP var på gulvet.

34-årige James Harden snitter 13,5 point, 5 rebounds og 4,3 assists pr. kamp efter sine første fire kampe for Clippers. Alle fire kampe er endt i nederlag, og Harden har holdets klart laveste plus/minus pr. kamp (-16,8) i den periode.

Philadelphia tromler videre uden Harden

Mens LA Clippers har tabt alle deres kampe siden Harden-tradet, har Philadelphia 76ers vundet alle deres.

I virkeligheden ser Joel Embiid og co. ud til at blomstre, nu hvor sommerens grå James Harden-sky er blæst bort.

Philadelphia 76ers vandt i nat deres ottende kamp i streg, 137-126 over Indiana Pacers. Tyrese Maxey, som har taget et kæmpe spring i fraværet af Harden, scorede career high 50 point.

76ers ligger nummer 1 i Eastern Conference med en record på 8-1.

Til sammenligning ligger James Harden og LA Clippers nu helt nede på en 11.-plads i Western Conference med en record på 3-6.

Clippers’ næste chance for at bryde den dårlige stime kommer natten til onsdag. Her drager Harden og co. til ligaens sværeste udebane, når de gæster mestrene fra Denver Nuggets.

Skrevet af

Har været forelsket i basketball siden 2018 og arbejdet med sport på blandt andet TV 2 og Warner Bros. Discovery. Har desuden været journalistpraktikant i Bakken Bears, hvor jeg agerede studievært og kommentator på Bears TV. Har en bachelorgrad i medievidenskab og en kandidatgrad i journalistik fra Syddansk Universitet. Elsker Ringenes Herre og øl, men de skal nydes hver for sig.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...

Basketligaen

Efter et fravær på 27 kampe forventer superstjernen Joel Embiid nu at vende tilbage lige i tide til et slutspils-run.

NBA

Giannis kom med nogle yderst interessante udtalelser om Bucks' og deres retning i denne sæson efter nederlaget til Memphis Grizzlies.

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...

Milwaukee Bucks

Mon ikke Doc Rivers har haft noget med det at gøre? Om ikke andet er Patrick Beverley blevet sendt fra Rivers' gamle arbejdsgiver, Philadelphia...

Brooklyn Nets

Med Kevin Durant, Devin Booker og Bradley Beal på holdet er der ingen grund til at hvile på laurbærrene. Det gør Phoenix Suns heller...

Indiana Pacers

NBA Trade Deadline nærmer sig, og kaosset er officielt i gang.

NBA

NBA har annonceret reserverne til årets All-Star kamp, og vi har derfor det fulde billede på, hvem de årlige All-Stars som udgangspunkt kommer til...