fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Dommen er faldet: Ja Morant suspenderet 25 kampe

Efter Ja Morant for anden gang fremviste hvad, der lignede en pistol, på en Instagram Live-video, er den unge superstjerne blevet suspenderet i 25 kampe.

Foto: Flickr - All-Pro Reels

NBA er kommet frem til en endelig straf.

Memphis Grizzlies’ Ja Morant er blevet suspenderet i 25 kampe i 2023/24-sæsonen. Det skriver The Athletics Shams Charania.

Dommen kommer efter den 23-årige superstjerne i maj fremviste det, der lignede en pistol, i en video på Instagram Live. Du kan se videoen og læse mere om det her.

Charania skriver desuden, at Morant vil være nødsaget til at leve op til bestemte krav, som NBA stiller til ham, før han kan vende tilbage til Grizzlies. Han vil være udelukket fra al aktivitet med holdet i den tid, han er suspenderet.

Efterfølgende er Ja Morant kommet med en udmelding. Her skriver han blandt andet:

“Jeg har haft tid til at reflektere, og jeg indser, hvor meget smerte, jeg har forårsaget. Jeg vil gerne undskylde til NBA, Grizzlies, mine holdkammerater og byen Memphis.”

“Til børnene, der ser op til mig, undskylder jeg for at have fejlet som en rollemodel. Jeg lover, at jeg vil blive bedre.”

Det er anden gang, at Ja Morant er blevet suspenderet fra NBA, efter han angiveligt har fremvist en pistol på Instagram Live.

Den atletiske point guard har ellers etableret sig som en stjerne med sit spil på banen. Han er blevet udvalgt til to All Star-hold og har blandt andet vundet priser som årets rookie og mest forbedret spiller.

Du kan læse hele Ja Morants udmelding herunder:

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

NBA

Giannis kom med nogle yderst interessante udtalelser om Bucks' og deres retning i denne sæson efter nederlaget til Memphis Grizzlies.

Brooklyn Nets

Med Kevin Durant, Devin Booker og Bradley Beal på holdet er der ingen grund til at hvile på laurbærrene. Det gør Phoenix Suns heller...

Memphis Grizzlies

Memphis Grizzlies' superstjerne Ja Morant skal opereres for en skulderskade og er nu ude for resten af sæsonen. Den 24-årige point guard nåede dermed...

NBA

Ja Morant brillerede i sin sæsondebut, hvor han scorede 34 point og leverede en episk gamewinner efter at have været suspenderet i de første...

LA Clippers

James Harden har nu tabt sine første fire kampe i LA Clippers-uniform. I nat blev det til et nederlag på 101-105 til bundproppen i...

Analyser

I sidste sæson fandt Ja Morant en ny hobby - pistolblær. Den hobby har kostet ham 25 spilledages karantæne, hvilket bestemt kommer til at...

NBA

Memphis Grizzlies har forlænget Desmond Banes kontrakt med fem år, som kommer til at koste 1.4 milliarder danske kroner.

NBA

Ugen op til draften er ofte fyldt med massere af trades holdene imellem, og i år var ingen undtagelse, da store profiler som Chris...