fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Brooklyn Nets

Breaking: Phoenix Suns forstærker sig ved trade deadline

Med Kevin Durant, Devin Booker og Bradley Beal på holdet er der ingen grund til at hvile på laurbærrene. Det gør Phoenix Suns heller ikke, idet de nu har hentet Royce O’Neale og David Roddy som nye rollespillere til deres rejse mod deres potentielt første NBA-mesterskab.

Foto: David Beasley, Mistabeas - Flickr

Phoenix Suns henter Royce O’Neale og David Roddy fra hhv. Brooklyn Nets og Memphis Grizzlies som del af en tre-hold-trade.

Dermed får Phoenix lidt mere dybde på wing-positionen i deres jagt på klubbens første mesterskab.

Royce O’Neale har spillet 49 kampe for Brooklyn Nets i denne sæson, hvor han primært er kommet ind fra bænken. Den 30-årige small forward snitter 7,4 PTS, 4,5 REB, 2,8 AST pr. kamp i denne sæson, hvor han har ramt 36,6 % af sine 3’ere.

22-årige David Roddy nåede at spille 1,5 sæson i Memphis Grizzlies, som draftede ham med 23.-valget i 2022. Roddy snitter 8,4 PTS, 4,2 REB, 1,6 AST og skyder 40 % fra gulvet i denne sæson.

Phoenix Suns ligger lige nu nr. 5 i Western Conference (30-21).

Opdatering:

Som del af handlen tilegner Memphis Grizzlies sig Yuta Watanabe, mens Phoenix Suns skiller sig af med Keita Bates-Diop, Jordan Goodwin og Chimezie Metu.

Skrevet af

Har været forelsket i basketball siden 2018 og arbejdet med sport på blandt andet TV 2 og Warner Bros. Discovery. Har desuden været journalistpraktikant i Bakken Bears, hvor jeg agerede studievært og kommentator på Bears TV. Har en bachelorgrad i medievidenskab og en kandidatgrad i journalistik fra Syddansk Universitet. Elsker Ringenes Herre og øl, men de skal nydes hver for sig.

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

NBA

Den sprudlende unge Minnesota Timberwolves-stjerne Anthony Edwards har taget sit spil til nye højder i årets slutspil. For holdkammerat Mike Conley minder han derfor...

Brooklyn Nets

Ben Simmons kommer ikke i kamp igen for Brooklyn Nets i denne sæson på grund af rygproblemer, skriver den amerikanske journalist Ian Begley.

NBA

Giannis kom med nogle yderst interessante udtalelser om Bucks' og deres retning i denne sæson efter nederlaget til Memphis Grizzlies.

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...

LA Lakers

Spencer Dinwiddie planlægger at skrive under på en kontrakt med Los Angeles Lakers, efter at han blev købt ud af sin kontrakt af Toronto...

NBA

Toronto Raptors og Brooklyn Nets bytter guards med hinanden med kun få timer tilbage inden deadline.

NBA

I de afgørende minutter af nattens kamp mellem Golden State Warriors og Brooklyn Nets, blev veteranen Klay Thompson bænket. Efter kampen blev han udspurgt...