fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

LA Clippers

Kawhi Leonard forlænger med Clippers

Kawhi Leonard har skrevet under på en aftale med Los Angeles Clippers, der binder ham til klubben frem til 2026/27-sæsonen.

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Oprindeligt kunne Kawhi Leonard´s kontrakt med Los Angeles Clippers udløbe efter indeværende sæson, men Leonard er ikke færdig med Clippers.

Således har den 32-årige amerikaner skrevet under på en kontraktforlængelse med LA Clippers.

Det har klubben bekræftet på sin hjemmeside.

Ifølge NBA-insideren Shams Charania er der tale om en tre-årig kontraktforlængelse, der er $152.4 millioner værd.

Leonard, der kom til LA fra Toronto i 2019, skrev i 2021 under på en fire-årig aftale med Clippers, hvori han havde en player option på næsten $49 millioner for næste sæson, men denne valgte han at droppe med et ønske om en ny og længere kontrakt hos holdet fra Los Angeles.

Siden ankomsten i 2021 har opholdet på vestkysten været præget af flere skadespauser for Kawhi Leonard, der i denne sæson snitter 24 point, seks rebounds og 3,5 assists over 32 kampe i Clippers-trøjen.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.