fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Carmelo Anthony går på pension efter 19 sæsoner i NBA

NBA-legenden Carmelo Anthony har annonceret sin officielle fratræden fra NBA efter at have haft 19 sæsoner i ligaen.

Foto: Fiba.com

Carmelo Anthony fratræder officielt fra NBA. Det fortæller han mandag i en video, han har lagt ud på sin Twitter.

Efter at have ført Syracuse til et NCAA-mesterskab i sin eneste sæson i college, blev Carmelo Anthony draftet som nummer tre til Denver Nuggets.

Siden har han vundet sig ind i hjerterne på NBA-fans over hele verden, og han har været en stjernespiller på flere forskellige hold.

Efter at have tilbragt sin første del af karrieren i Denver, skiftede han til New York Knicks, hvor han var All Star i samtlige sæsoner.

Efterfølgende har han spillet for Oklahoma City Thunder, Houston Rockets, Portland Trailblazers og senest Los Angeles Lakers i 2021/22-sæsonen. Han var ikke på et hold i 2022/23-sæsonen.

Han er tydeligt taknemmelig for at have været alle de steder.

“Mit formål var stærkt. Mine fællesskaber, byerne, jeg repræsenterede med stolthed, og fans, der støttede mig hen ad vejen. Jeg vil altid være taknemmelig for de mennesker og steder. Fordi de gjorde mig til: Carmelo Anthony. Men nu er det blevet tid til, at jeg siger ‘farvel'”, siger Carmelo Anthony i videoen på Twitter.

Anthony, der snart fylder 39, har spillet 19 sæsoner i NBA. Her er han blevet All Star ti gange, været på et All NBA-hold seks gange og snittet 22.5 point igennem sin karriere.

Han blev desuden valgt til NBA’s top 75 i forbindelse med ligaens 75 års jubilæum.

(Se hele hans afsked i videoen herunder)

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

NBA

Det blev en historisk nat i det ikoniske Staples Center, da Carmelo Anthony gik forbi Moses Malone på All-time-scoringslisten.

NBA

De Olympiske Lege i Tokyo afvikler de sidste discipliner søndag. Mændenes basketball-turnering blev afgjort lørdag morgen, hvor USA tog guldet foran Frankrig. Her er...

NBA

Slutspillet er for alvor i gang. I går og i nat blev de første serier skudt i gang, og i Denver blev der spillet...

NBA

Efter en mindre All-Star pause er NBA igen tilbage i vores bevidsthed. Vi har samlet de vigtigste nyheder fra den seneste uge.

NBA

Den syvende uge er gået i NBA, og det har betydet store spillerpræstationer, nye rekorder og påstyr uden for banen.

NBA

For godt og vel en måned siden kunne Los Angeles Lakers lade sig krone som mestre. Tidligere på denne måned blev det offentliggjort fra...

Cleveland Cavaliers

NBA-redaktør Mathias Deleuran og Basketliga-redaktør Benjamin Nielsen Hald har sammen kigget tilbage på 2003 draften i NBA. Draften tæller stjerne som LeBron James, Dwyane...

LA Lakers

Portland Trail Blazers har været uheldige med skader, og i opgøret mod Los Angeles Lakers natten til lørdag skrev Rodney Hood sig også på...