Rodney Hood ude for sæsonen

Portland Trail Blazers har været uheldige med skader, og i opgøret mod Los Angeles Lakers natten til lørdag skrev Rodney Hood sig også på listen.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Hoods sæson sluttede tidligt i år efter, at han fik revet sin akillesscene over i nederlaget til Lakers natten til lørdag. Og det betyder, at han ikke kommer tilbage før næste sæson, da det tager tid og genoptræningen er lang. Der tages ingen forhastede chancer efter man så, hvad der skete med Kevin Durant i finalerne sidste år, som spillede med en mindre skade, og altså endte med også at få revet sin akillesscene over.

Trail Blazers har haft en sløv start resultatsmæssigt og forventningsmæssigt, og ligger på en tiendeplads med ni sejre og 14 nederlag. Hood har startet inde i alle kampe for Portland, snitter 11 point, skyder 49.3 fra treeren, og er en vigtig brik i defensiven, og altså et stort tab for et mandskab i modvind.

Jusuf Nurkic er stadig ude efter han brækkede benet på skrækkelig vis sidste sæson, dog forventes han klar til februar. Deres to andre centerspillere, Zach Collins og Hassan Whiteside, har været ude med skader på skift, hvilket har svækket bredden på truppen. Med tilførslen af Carmelo Anthony, har Portland til gengæld fået en offensiv kraft, og en solid rutineret spiller som de, desuden, skrev kontrakt med for resten sæsonen efter et par vellykkede testkampe.

Det er stadig en ung NBA sæson, hvor Portland Trail Blazers stadig kan nå at få etableret sig indenfor top otte, hvor alt andet ville være en kæmpe skuffelse for et hold med profiler som Damian Lillard og CJ McCollum. Og med udsigten til den bosniske Nurkic tilbagekomst, kan de måske få vendt heldet og få medvind i sejlene, trods det store tab, det er, at miste Rodney Hood.

Du kan se hans ellers uprovokerede skade tilkomst her:

 

Se andre spændende artikler