fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

NBA – ugen der gik

Efter en mindre All-Star pause er NBA igen tilbage i vores bevidsthed. Vi har samlet de vigtigste nyheder fra den seneste uge.

Ugen der gik

Melo runder milepæl

Carmelo Anthony leverede, natten til søndag, en solid præstationen kommende fra bænken, hvor han scorede 26 point i Portland Trail Blazers’ sejr over Minnesota Timberwolves. Med de 26 point kravlede den 36 årige forward lige nøjagtig forbi Hakeem Olajuwon på All-Time Scoring listen, og er nu den ellevte mest scorende spiller i NBA’s historie.

Næste mand på listen er Elvin Hayes. Kan ‘Melo’ scorer 367 point inden karrierestop vil han blive en del af de ti mest scorende spillere i historien. Langt fra usandsynlig for en spiller, som allerede har scoret 509 point i denne sæson.

De korte nyheder

  • Caris Lavert fik i nat debut for Indiana Pacers. Du kan læse mere om hvordan det gik ham her.
  • Utah Jazz skriver under med en veteran.
  • Blake Griffin tager til New York, og joiner sin tidligere holdkammerat, DeAndre Jordan.

Skadesrapporten

  • Joel Embiid måtte i fredags udgå af kampen mod Washington Wizards med, hvad der efterfølgende viste sig at være, en ‘mindre’ knæskade. Skaden holder ham ude i minimum to uger. Embiid var indtil skaden manges favorit til MVP titlen i denne sæson.
  • Los Angeles Lakers tager ingen risiko med Anthony Davis, og derfor har organisationen meldt ud, at der minimum går to uger mere før vi ser Davis på banen igen. Davis har været inaktiv siden den 14. februar og har missede de seneste ti kampe for Lakers.

Rygtebørsen

Tradedeadline nærmer sig med gevaldige skridt. Flere spillere i den seneste uge har ytret deres utilfredshed med den nuværende situation, og forventes at blive købt ud eller tradet. Det gælder blandt andet LaMarcus Aldridge og P.J Tucker. Tucker er en ombejlet herre for mesterskabsaspiranter, grundet hans defensive indflydelse, og hold som Milwaukee Bucks, Lakers, Nets og Miami Heat skulle være interesseret i at lave en byttehandel med Rockets.

Et af de varmeste navne som rygtes væk på nuværende tidspunkt, er Torontos point guard, Kyle Lowry. Lowry har ikke selv udtrykt et ønske om at forlade det hold, som han vandt et mesterskab med i 2019. Heat skulle være den primære bejler til Lowry.

Rekorddag

Der var en tid hvor triple-doubles var en præstation forbehold de få. Den tid er længe passeret og vi forventer efterhånden en triple-double i hver kamp. I nattens kampe fik vi fem triple-doubles, hvilket aldrig er sket før i NBA’s historier. Hvis du spørger mig, er det et sundhedstegn ,og et lysende eksempel på hvor alsidige spillerne er nu til dags. Selvfølgelig var Russel Westbrook en af de fem.

Fødselsdagsbarnet

For en uge siden vandt han trepointskonkurrencen, og gjorde All-Star kampen bare en smule underholdende. I dag fylder Stephen Curry 33 år. Vi hylder ham ved at vise dig de bedste spil i hans karriere.

Skrevet af

NBA skribent og til dagligt at finde i Århus. Har et årligt Space Jam ritual, og tilhænger af pass-first spillestillen med Spurs og Warriors som forbilleder.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Internationalt

Team USA nærmer sig et drabeligt mandskab til OL 2024, hvor blandt andet Lebron James, Stephen Curry, Kevin Durant og Joel Embiid vil være...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.

NBA

Morten Stig Jensen er klar med sin første klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert mener, vi skal blive bedre til at snakke om...