fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Trail Blazers stjæler første kamp mod Nuggets

Slutspillet er for alvor i gang. I går og i nat blev de første serier skudt i gang, og i Denver blev der spillet en stor kamp foran 8000 tilskuere.

Damian Lillard - Portland Trail Blazers - Flickr - Erik Drost
Foto: Flickr - Erik Drost

Portland Trail Blazers tog i nat første sejr i serien, da de besejrede Denver Nuggets. Denver leverede ellers en fornuftig første halvleg, men de kunne ikke stå imod Portlands runs sent i kampen.

Ball Arena var ellers så udsolgt, som det kunne være i disse tider, da der måtte være 8000 tilskuere i arenaen. De leverede en god slutspils-stemning, der desværre ikke var nok til at hjælpe deres hold til en sejr.

Denver skulle stoppe Damian Lillard, der viste sig frem fra sin bedste side med 34 points og 13 assists. Det var ikke muligt, og det var en af grundende til, at Denver kom bagud i serien af syv kampe. En anden grund var, at Porltands bænk leverede en stor kamp. Både den tidligere Denver Nuggets spiller Carmelo Anthony og Anfernee Simons spillede godt, da de kombinerede for 32 points.

De to hold møder hinanden igen natten til tirsdag, hvor Denver har brug for en sejr på hjemmebane inden de tager turen til Portland.

Her er tre centrale pointer fra kampen:

Det regnede i for Portland

Portland kunne bedst beskrives som et skybrud bag trepointslinjen i går, mens Denver kunne beskrives som en mand med en hullet paraply. De kunne ikke holde den dybe bold ude. Portland ramte 19 trepointsscoringer på 40 forsøg, og Denver havde ikke et godt svar til at lukke dem ned. Samtidig havde de selv problemer med at ramme store skud bag linjen, hvilket var en af de store grunde til, at de tabte nattens opgør.

Jokic leverede alt – bortset fra assists

Denver Nuggets har hele sæsonen haft glæde af Nikola Jokic fantastiske evner til at score, men evnerne til at sætte sine holdkammerater op har været fantastiske igen i år. Derfor var det en overraskelse, at han kun assisterede én gang i nattens kamp.

Skylden skal dog ikke findes ved Jokic, der leverede 34 points og 16 rebounds. Skylden skal findes ved holdkammeraterne og den spillestil, som Denver prøvede at køre med i går. Der var ikke mange, der bevægede sig for bolden, og det blev ofte Jokic, der skulle finde en afslutning for sig selv. Der skal ske ændringer til anden kamp, hvis ikke de vil gentage nattens resultat.

Kan de vinde serien uden Jamal Murray?

Jamal Murray var fantastisk i sidste års slutspil. Et slutspil, hvor Denver havde stor succes, da de nåede til Western Conference Finals. Selvom Denvers trup ser stærkere ud i år, efter de har fået Aaron Gordon, og mens Michael Porter Jr. har spillet en flot sæson, så kommer de måske til at mangle en spiller som Murray i en serie over syv kampe. Murray var den store X-factor sidste sæson, især som den kampafgørende spiller.

 

Du kan se highlights fra kampen herunder:

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Andre artikler med dette emne

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

NBA

Den sprudlende unge Minnesota Timberwolves-stjerne Anthony Edwards har taget sit spil til nye højder i årets slutspil. For holdkammerat Mike Conley minder han derfor...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Los Angeles Lakers var foran med op til 20 point i tredje periode af kamp 2 mod Denver Nuggets. Alligevel formåede de forsvarende mestre...

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...