fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Usandsynlig spiller leverer vanvidspræstation

Ivica Zubac er måske ikke en spiller, som man til hverdag forventer historiske statlines af, men i nat var han blot én enkelt rebound fra den sjældne 30/30-kamp.

Foto: Joe Glorioso | All-Pro Reels Link: https://www.flickr.com/photos/joeglo/51848729689/in/album-72177720296287024

Den kroatiske center Ivica Zubac har efterhånden etableret sig selv som en solid rollespiller i NBA. Det er dog nok de færreste, der forventer, at han skal præstere på niveau med de bedste centerspillere i historien.

Det gjorde han i nat mod Indiana Pacers, hvor han leverede 31 point og 29 rebounds. Derudover blokerede han tre skud og assisterede på tre scoringer.

Han er den eneste siden Kareem Abdul-Jabbar i 1978 til at få de statistikker.

Clippers havde brug for Zubac’s monster performance i en kamp uden stjernerne Paul George og Kawhi Leonard imod et Pacers-hold, der har været overraskende gode. Hans utrolige mængde rebounds (hvor 12 var offensive) og effektive afslutninger (14 for 17) bragte dem sejren 114-100.

Det er kun sket to gange i de sidste 40 år, at der har været en 30/30 kamp. Med 3 minutter og 40 sekunder, manglede Zubac kun én enkelt rebound for at gennemføre denne sjældne præstation.

Men hvad skete der så? Han samlede desværre sin sjette fejl op og måtte forlade kampen en smule uforløst. Ifølge Zubac, sagde Kawhi Leonard efter kampen til ham:

“Du er den eneste person, der snitter fire fejl, men aldrig fejler.”

På trods af at man gerne havde set Zubac få den sidste rebound, så tager det intet fra hans fantastiske kamp. Derfor var det også kun naturligt, at han modtog stående bifald fra de skuffede Clippers-fans efter fejlen.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

NBA

Boston Celtics' Jaylen Brown blev Eastern Conference Finals MVP, hvilket kom bag på profilen, der før er blevet overset med individuelle priser.

NBA

Efter fire sejre i træk over Indiana Pacers er Boston Celtics tilbage i NBA-finalerne anført af Jayson Tatum og Eastern Conference Finals-MVP Jaylen Brown.

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...

Analyser

Efter de første par måneder af NBA-sæsonen var Tyrese Haliburton godt på vej til at melde sig ind som en af ligaens bedste spillere...

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...

Indiana Pacers

Tidligere på NBA's trade deadline-aften måtte Indiana Pacers' cheftræner Rick Carlisle vinke farvel til Buddy Hield, som strøg til Philadelphia 76ers. Nu henter Indiana...

Indiana Pacers

NBA Trade Deadline nærmer sig, og kaosset er officielt i gang.