fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Usandsynlig spiller leverer vanvidspræstation

Ivica Zubac er måske ikke en spiller, som man til hverdag forventer historiske statlines af, men i nat var han blot én enkelt rebound fra den sjældne 30/30-kamp.

Foto: Joe Glorioso | All-Pro Reels Link: https://www.flickr.com/photos/joeglo/51848729689/in/album-72177720296287024

Den kroatiske center Ivica Zubac har efterhånden etableret sig selv som en solid rollespiller i NBA. Det er dog nok de færreste, der forventer, at han skal præstere på niveau med de bedste centerspillere i historien.

Det gjorde han i nat mod Indiana Pacers, hvor han leverede 31 point og 29 rebounds. Derudover blokerede han tre skud og assisterede på tre scoringer.

Han er den eneste siden Kareem Abdul-Jabbar i 1978 til at få de statistikker.

Clippers havde brug for Zubac’s monster performance i en kamp uden stjernerne Paul George og Kawhi Leonard imod et Pacers-hold, der har været overraskende gode. Hans utrolige mængde rebounds (hvor 12 var offensive) og effektive afslutninger (14 for 17) bragte dem sejren 114-100.

Det er kun sket to gange i de sidste 40 år, at der har været en 30/30 kamp. Med 3 minutter og 40 sekunder, manglede Zubac kun én enkelt rebound for at gennemføre denne sjældne præstation.

Men hvad skete der så? Han samlede desværre sin sjette fejl op og måtte forlade kampen en smule uforløst. Ifølge Zubac, sagde Kawhi Leonard efter kampen til ham:

“Du er den eneste person, der snitter fire fejl, men aldrig fejler.”

På trods af at man gerne havde set Zubac få den sidste rebound, så tager det intet fra hans fantastiske kamp. Derfor var det også kun naturligt, at han modtog stående bifald fra de skuffede Clippers-fans efter fejlen.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

NBA

Kawhi Leonard var tilbage på banen for Los Angeles Clippers natten til tirsdag.

NBA

Indiana Pacers har overrasket stort i denne sæson, specielt på grund af storspil fra Tyrese Haliburton. I den seneste periode er det ikke desto...

NBA

Klumme: Vi er omkring en fjerdedel inde i NBA-sæsonen, og det er et perfekt tidspunkt til at overreagere på en liga, der har budt...

Indiana Pacers

Den unge guard har taget ligaen med storm og er på vej mod mod et historisk godt gennemsnit

Brooklyn Nets

Så er ugens spillere endnu engang kåret i NBA.

Basketligaen

Zeke Moore debuterede fredag for Golden State Warriors´ NBA G League-hold med manér. Moore blev delt Warriors-topscorer med 20 point i en tæt sejr.

NBA

Los Angeles Clippers har ikke ligefrem fået en drømmestart på sæsonen. Stjernespilleren Paul George måtte trække noget magi ud af hatten imod Houston Rockets...

NBA

Los Angeles Clippers' stjernespiller Kawhi Leonard har udsigt til at misse yderligere i kampe i en sæson, der indtil videre har været præget af...