fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

LA Clippers

Optakt til Play-ins: Los Angeles Clippers vs Minnesota Timberwolves

I aftenens sidste kamp tager Minnesota Timberwolves hjemme imod Los Angeles Clippers. På papiret kunne det godt ligne play-in turneringens mest interessante opgør. Anthony Edwards, Paul George, Karl-Anthony Towns er blot nogle af de fantastiske spillere, der skal spille i det intense opgør om syvendepladsen i Western Conference.

Foto: FIBA.com

De to hold fra Western Conference kæmper om en direkte plads i slutspillet som syvende seed. Vinderen snupper syvendepladsen og skal møde Memphis Grizzlies i første runde, mens taberen får endnu en chance for avancement, når de skal spille mod vinderen af Pelicans vs Spurs. Opgøret tippes i gang kl 03.30 natten til onsdag, og kan selvfølgelig ses på TV2 Play.

Minnesota Timberwolves

Siden 2010 er Timberwolves kun nået til slutspillet én enkelt gang, da man i 2017-18 sæsonen nåede dertil. Der er sket meget siden at ‘’the big three’’ hed Jimmy Butler, Karl-Anthony Towns og Andrew Wiggins. Nu hedder den i stedet Karl-Anthony Towns, Anthony Edwards og D’Angelo Russell, og det relativt unge hold har endelig fundet en identitet, hvilket har haft stor betydning for deres resultater i denne sæson.

Hvis man kigger på Timberwolves’ tal efter årsskiftet, så er de faktisk det hold i ligaen, som har den bedste offensiv, ved at være rangeret som nummer 1 i offensive rating. Samtidig spiller man også med ligaens hurtigste pace, hvilket er nemt at se, når man ser dem spille. 

Anthony Edwards bliver efter min bedste overbevisning Minnesota’s x-factor. Den unge sophomore guard har gang i en solid sæson, hvor han snitter 21,3 points per kamp. Hold et særligt øje med unge Anthony Edwards. Han er noget helt specielt.

En anden vigtig brik for Timberwolves bliver deres forsvar. Anført af Patrick Beverley og Jarred Vanderbilt rangerer Minnesota sig solidt i midten af feltet i forhold til den defensive del af spillet. De får en stor opgave i at holde styr på Paul George og Reggie Jackson. 

Forventet Lineup: D’Angelo Russell, Patrick Beverley, Anthony Edwards, Jarred Vanderbilt, Karl-Anthony Towns

Anthony Edwards scorede career high 49-points i sidste uge. Han er klar til play-ins!

Los Angeles Clippers

Clippers coach, Ty Lue, er en af de trænere, der har imponeret allermest i denne sæson. Med Kawhi Leonard ude hele sæsonen, og Paul George som kun har spillet 31 kampe, har Ty Lue formået at skaffe Clippers en chance for stadig at komme i slutspillet. Han vinder nok ikke Årets Træner, men hold op hvor har han præsteret fra bænken i den indeværende sæson. 

Der er mange spillere der har løftet deres niveau i stjernernes fravær, men især to spillere har skilt sig ud. Reggie Jackson og Luke Kennard har ligesom Ty Lue, været med til at holde Clippers kørende, og begge skal også have en god kamp i dag, hvis de skal gå videre til slutspillet. Reggie skal være den sekundære scorer og Kennard skal bidrage med en masse trepointsskud fra bænken.

Den helt store stjerne for Clippers, er selvfølgelig Paul George. PG13 har som sagt misset en del kampe, men har set skarp ud i de få kampe han fik over de seneste par uger. Paul George er en af ligaens absolut bedste spillere, og det får de brug for i aften.

Forventet lineup: Reggie Jackson, Paul George, Nicolas Batum, Marcus Morris, Ivica Zubac

Paul George er et monster når det kører for ham, som også kan ses i dette highlight reel!

Overblik

Det ligner et utroligt tæt opgør vi skal se natten til onsdag. De unge stjerner mod de garvede veteraner, og det er måske Clippers største fordel. De har rutinen fra de store kampe, men på papiret ligner Timberwolves det stærkere hold. Minnesota har også hjemmebanen til dette opgør, hvilket er en kæmpe stor fordel.

Det bliver interessant, at se hvordan de forskellige spillere matcher op. Kommer Jarred Vanderbilt til at starte på Paul George, eller skal Patrick Beverley forsøge sig? Kommer Karl-Anthony Towns til at udstille langsomme Ivica Zubac? Utroligt mange spørgsmål kan stilles til dette opgør.

Hos bookmakerne er man heller ikke helt sikre. Lige nu står Timberwolves med en chance på 57,5% for at vinde, og Clippers med de resterende 42,5%. Det skal nok blive et intenst og spændende opgør.

 

Jeg er en 25-årig NBA skribent, som skriver en masse via Fullcourt, min egen hjemmeside og et par andre steder. Twitter er det bedste sted at følge mig! Kæmpe forkærlighed til Bam Adebayo og Mikal Bridges.

Andre artikler med dette emne

NBA

Klumme: I Western Conference Finals møder to af basketball største unge stjerner hinanden i en duel om deres første finale, når Luka Doncic og...

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

NBA

Den sprudlende unge Minnesota Timberwolves-stjerne Anthony Edwards har taget sit spil til nye højder i årets slutspil. For holdkammerat Mike Conley minder han derfor...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...

NBA

Houston Rockets bliver ved med at vinde, og forlænger sejrsstimen til otte med storsejren over Utah Jazz.

NBA

Minnesota Timberwolves har været en af NBA-sæsonens store positive overraskelser, men nu meldes holdets All-Star-spiller Karl-Anthony Towns ude.

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...