fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Denver Nuggets

#Offcourt – Damian Lillards gamewinner og Kawhi Leonards smil

Denne uges #Offcourt runder vi nogle af de fedeste og sjoveste opslag på diverse sociale medier. Denne gang har lidt blandet godter fra første og anden runde i NBA-slutspillet sneget sig ind. Kawhi Leonard, Damian Lillard og James Harden er alle i fokus denne uge.

Endnu en uge er gået i NBA’s slutspil, og derfor er der endnu en #Offcourt på programmet. Vi har samlet de bedste SoMe-opslag fra de forskellige slutspilsserier.

Portland Trail Blazers – Oklahoma City Thunder

Enes Kanter er bare så taknemmelig for at New York Knicks valgte at opsige hans kontrakt.

https://www.facebook.com/basketballforever/videos/vb.215317338498946/618469085333952/?type=2&theater

Damian Lillard og Russell Westbrook har haft sine kampe under dette års playoffs. Det var dog Lillard som trak det længste strå og vinkede farvel til hele Oklahoma City Thunder-holdet.

Selv Lillards holdkammerat Seth Curry vidste at Lillard ville ramme. Se her, hvordan han snakker til Thunders bænk, og fortæller dem at de er på vej hjem.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Seth Curry was tellin’ the bench it’s over before the shot. That stare at the end.💀👀🔥 [via @complexsports]

Et opslag delt af theScore (@thescore) den

Denver Nuggets – San Antonio Spurs

Den eneste serie, som gik i syv kampe i første runde. Underholdende var det både på og uden for banen. Vi starter med Nikola Jokic, som har det lidt svært med det hele, efter et kamp 6-nederlag. Han får dog revanche i kamp 7, og her går det meget bedre med mikrofonen.

Philadelphia 76’ers – Toronto Raptors

Vi starter lige med at klip fra 76’ers seneste modstander Brooklyn Nets. Her ville Jimmy Butler bare gerne have Ben Simmons til at skyde en 3’er.

https://twitter.com/therendernba/status/1120880654055559170?s=12&fbclid=IwAR03zRuCLbzeo4FSnN6JcsZEwVx7cGGtPQQHh0aCtRnr6esfAkMZyaIE9Os

Efter en sejr i kamp 5 for 76’ers, var modstanderne Toronto Raptors i anden runde af slutspillet. Her dagen før kamp et, fangede en fan Ben Simmons i at feste. Det var ikke det smarteste, da Toronto Raptors løb afsted med sejren. Det kan være Ben Simmons skulle prøve, at gøre som Kawhi Leonard, som helt sikkert var i seng klokken 21 dagen før.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Can’t help but go for a night out when you’re in Toronto 🤷‍♂️ [via @torontxo, h/t @6ixbuzztv]

Et opslag delt af theScore (@thescore) den

Kawhi Leonard var frisk og udhvilet til den tidlige kamp. Her er han efter kampen, 45 point i box-scoren, glad og smilende som aldrig før.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Kawhi’s postgame interview got cut short and he was okay with it 😂

Et opslag delt af Bleacher Report (@bleacherreport) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

I can’t stop watching. 🤦🏽‍♂️🔥👀 [via @nbaontnt]

Et opslag delt af theScore (@thescore) den

Efter Toronto Raptors kom foran med 16 point i tredje periode sagde Drake farvel til 76’ers.

Golden State Warriors – Houston Rockets

Slutspilsserien mange har ventet på, er endelig ankommet. Men til Golden State Warriors’ forberedelser frem til kamp 1, blev Steve Kerr lidt irriteret på Draymond Green.

Efter kamp 1 var overstået havde Draymond Green lidt at sige om James Hardens kommentarer efter kampen.

Selv andre spillere i NBA havde ting at sige omkring kamp 1 og dommernes arbejde. Her er Rudy Gobert og Donovan Mitchells kommentarer.

Offseason

Denne udgave af #Offcourt er gemt til at de opslag, som ikke har noget med slutspillet at gøre. Her har vi to klip fra verdens bedste tv show ‘Inside the NBA’. Dette er simpelthen underholdning i verdensklasse.

Fik du ikke grint af sidste uges #Offcourt – Jared Dudley vs. 76ers og Kyle Lowry’s nulpointskamp

Skrevet af

28 år gammel. Portland Trail Blazer fan og basketballspiller i Brønshøj Basketballklub. Har fulgt med i NBA i ca. 21 år.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

NBA

NBA har afsløret årets All-Defensive hold, hvor Victor Wembanyama bliver den første rookie til nogensinde at være på førsteholdet.

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Los Angeles Lakers var foran med op til 20 point i tredje periode af kamp 2 mod Denver Nuggets. Alligevel formåede de forsvarende mestre...

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...