fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dallas Mavericks

Lakers henter centerprofil på to-årig aftale

Los Angeles Lakers forstærker truppen med amerikanske Christian Wood, der kommer til klubben på en to-årig aftale.

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Ifølge ESPN har Los Angeles Lakers skrevet kontrakt med Christian Wood. Centerprofilen har underskrevet en to-årig aftale, der beløber sig til ca. 5,7 mio. dollars.

Wood, der i den seneste sæson tørnede ud for Dallas Mavericks, har ifølge ESPN sikret sig en player-option for 2024-2025-sæsonen.

Flere muligheder for Ham og Lakers

Med tilføjelsen af 27-årige Christian Wood til Lakers’ mandskab, får cheftræner Darwin Ham en alsidig centerspiller til truppen. Wood snittede i sidste sæson 16,6 points og 7.3 rebounds, mens han kom fra bænken i 50 ud af 67 kampe. Samtidig ramte Wood knap 38% af sine 3-pointsskud.

Sammen med Jaxson Hayes, der også er ny i klubben, forventes Wood at blive backup center til Anthony Davis. Darwin Ham får derfor bedre muligheder for at skrue ned for minutterne til superstjernen Anthony Davis, der i de seneste sæsoner har været skadesplaget.

Ny start for Wood

Christian Wood har kun spillet en enkelt sæson hos Dallas Mavericks, efter han kom til klubben sidste sommer. Wood levede aldrig helt op til de høje forventninger i Mavericks. Af samme grund endte han i en mere begrænset rolle hos det texanske mandskab.

Wood får dermed chancen for at bevise sig selv på ny i Los Angeles. Med sin player-option i 2024-2025 har den store amerikaner samtidig mulighed for allerede i 2024 at afsøge free agency-markedet igen.

Los Angeles Lakers bliver Woods ottende hold, siden han kom ind i NBA i 2015. Det bliver derfor spændende at følge, om centerspilleren finder varig succes i englenes by. Selv beskriver den store amerikaner det som en drømmedestination på mediet X:

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

NBA

Klumme: Bronny James, der er søn af Lebron James, har meldt sig til NBA-draften 2024, efter han er kommet sig fra et hjertestop. Men...

Los Angeles Lakers

Victor Wembanyama leverede i nattens opgør mod Los Angeles Lakers endnu en historisk præstation. På trods af nederlaget i Crypto.com Arena, viste den franske...

NBA

Efter at sæsonens favorit blev skadet, er MVP-ræset nu igen åbent. Med en tredjedel af sæsonen tilbage er der også rigeligt tid til at...

LA Lakers

Spencer Dinwiddie planlægger at skrive under på en kontrakt med Los Angeles Lakers, efter at han blev købt ud af sin kontrakt af Toronto...

NBA

Dallas har med deres to trades i løbet aftenen hentet to big men, hvor den ene profilerer sig som skytte og den anden som...

NBA

Dallas Mavericks Luka Doncic har igen overgået sig selv, da han i nat leverede en historisk præstation med 73 point mod Atlanta Hawks.

NBA

Lebron James skal være All-Star for en rekordhøj 20. gang i karrieren, da han er anfører for All-Star holdet i West, som tørner sammen...

Indiana Pacers

NBA har offentliggjort de fem spillere, der danner ramme om All-Tournament holdet for den netop afsluttede NBA In-Season turnering.