fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dallas Mavericks

Lakers henter centerprofil på to-årig aftale

Los Angeles Lakers forstærker truppen med amerikanske Christian Wood, der kommer til klubben på en to-årig aftale.

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Ifølge ESPN har Los Angeles Lakers skrevet kontrakt med Christian Wood. Centerprofilen har underskrevet en to-årig aftale, der beløber sig til ca. 5,7 mio. dollars.

Wood, der i den seneste sæson tørnede ud for Dallas Mavericks, har ifølge ESPN sikret sig en player-option for 2024-2025-sæsonen.

Flere muligheder for Ham og Lakers

Med tilføjelsen af 27-årige Christian Wood til Lakers’ mandskab, får cheftræner Darwin Ham en alsidig centerspiller til truppen. Wood snittede i sidste sæson 16,6 points og 7.3 rebounds, mens han kom fra bænken i 50 ud af 67 kampe. Samtidig ramte Wood knap 38% af sine 3-pointsskud.

Sammen med Jaxson Hayes, der også er ny i klubben, forventes Wood at blive backup center til Anthony Davis. Darwin Ham får derfor bedre muligheder for at skrue ned for minutterne til superstjernen Anthony Davis, der i de seneste sæsoner har været skadesplaget.

Ny start for Wood

Christian Wood har kun spillet en enkelt sæson hos Dallas Mavericks, efter han kom til klubben sidste sommer. Wood levede aldrig helt op til de høje forventninger i Mavericks. Af samme grund endte han i en mere begrænset rolle hos det texanske mandskab.

Wood får dermed chancen for at bevise sig selv på ny i Los Angeles. Med sin player-option i 2024-2025 har den store amerikaner samtidig mulighed for allerede i 2024 at afsøge free agency-markedet igen.

Los Angeles Lakers bliver Woods ottende hold, siden han kom ind i NBA i 2015. Det bliver derfor spændende at følge, om centerspilleren finder varig succes i englenes by. Selv beskriver den store amerikaner det som en drømmedestination på mediet X:

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

NBA

Efter en overbevisende sejr i kamp fem, vinder Boston Celtics finalerne mod Dallas Mavericks 4-1 og sikrer det 18. mesterskab i holdets historie.

NBA

Dallas Mavericks er i NBA-finalerne, da de lukkede serien 4-1 mod Minnesota Timberwolves, som ikke stod en chance mod Luka Doncic og Kyrie Irving...

NBA

NBA har afsløret årets All-Defensive hold, hvor Victor Wembanyama bliver den første rookie til nogensinde at være på førsteholdet.

NBA

Klumme: I Western Conference Finals møder to af basketball største unge stjerner hinanden i en duel om deres første finale, når Luka Doncic og...

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

NBA

Los Angeles Lakers var foran med op til 20 point i tredje periode af kamp 2 mod Denver Nuggets. Alligevel formåede de forsvarende mestre...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...