fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Dallas henter ombejlet center i Houston

Natten til torsdag blev den ombejlede center Christian Wood traded til Dallas fra Houston.

Foto: Flickr - All Pro Reels

Natten til torsdag blev der handlet mellem de to texanske hold Dallas Mavericks og Houston Rockets. Igennem det seneste år har Christian Wood været rygtet væk fra Houston, og i nat blev det så en realitet. Det udmeldte The Athletics Shams Charania.

Dallas sender flere spillere og deres første runde-valg til Houston for at få fat i Christian Wood. De spillere er Boban Marjanovic, Sterling Brown, Trey Burke og Marquese Chriss. Første runde-valget er det 26. valg i årets draft. Dallas får derfor fat i den center, som de har været på udkig efter de seneste måneder.

Houston havde flere grunde til at sende Christian Wood videre. En af de grunde er, at de gerne vil give mere spilletid til deres tyrkiske center Alperen Sengün samt deres kommende draft valg, da de har det tredje valg i draften. De har nu det tredje, 17. og 26. valg i draften.

Wood havde i gennemsnit 19,9 points og 9,9 rebounds Per kamp i to sæsoner hos Houston. Han kom til Houston efter en flot sæson i Detroit. Vejen til NBA var dog forholdsvis besværlig for Wood. Her er nogle punkter fra hans snørklede vej til succes:

  • Gik undrafted i 2015
  • Skrev under med 76’ers, men blev cuttet til fordel for Elton Brand
  • Skrev under med Hornets, men blev cuttet
  • Tog til Kina, hvor han aldrig spillede en kamp, da han “ikke var god nok”
  • Skrev under med Bucks, men blev cuttet for at give plads til en anden
  • Skrev under med Pistons, og fik deres sidste Roster-spot i 2019.
  • Havde 13 points Per kamp, og han skrev under på en treårig kontrakt med Houston Rockets til 41 millioner dollars

(kilde: NBA Buzz)

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Houston Rockets

Efter to år i Houston Rockets og lidt spilletid, har klubben og Wall ingået et buy-out. Wall forventes at skrive kontrakt med Los Angeles...

EuroLeague

Flere Euroleague-klubber er på jagt efter at få den danske NBA-spiller Iffe Lundberg på kontrakt, beretter den troværdige italienske journalist Luca D´Alessandro.

NBA

Nattens draft bød på flere overraskelser. Her er en oversigt over de mest bemærkelsesværdige valg i nattens draft.

NBA

Årets NBA draft er blevet afviklet, og Orlando Magic valgte Paolo Banchero fra Duke som den første i årets draft.

NBA

Caleb Swanigan er gået bort i en alder af 25 år. Han spillede tre sæsoner i NBA - senest for Portland Trail Blazers i...

Brooklyn Nets

Kyrie Irving og Brooklyn Nets skulle, ifølge Shams Charania fra The Athletic, være havnet i en blindgyde i forhandlingerne om Irvings fremtid på holdet.

NBA

Fullcourts NBA Draft guide 2022 vil gøre dig klogere på de kommende NBA-spillere. Her er et overblik og en gennemgang over mange af de...

Boston Celtics

Efter en 13 point sejr over Boston Celtics kan Golden State Warriors tilføje endnu en Larry O'Brien pokal til trofæskabet. Stephen Curry var nok...