fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dallas Mavericks

Doncic sørger for matchbold til sine tropper

Dallas Mavericks vandt i nat 105-100. Doncic var fantastisk, og nu står serien 3-2 mod LA Clippers. Overraskelsen lurer.

Serien mellem Dallas Mavericks og Los Angeles Clippers har været vanvittigtig underholdende. Først startede Dallas ud med to overraskende sejre i LA, og senest har Clippers vundet de to sidste kampe i Dallas, og ligner i øjeblikket det bedste mandskab. Serien står nu 2-2 og alt er på ny åbent. I nat skulle de to hold så mødes til en kamp fem i Staples Center i Los Angeles. Det var forventet, at det igen ville være underholdende og meget intenst. Dette blev det endnu en gang. Luka Doncic var fantastisk spillende, og han førte sit hold til sejren på 105-100.

Clippers har i de sidste to kampe spillede virkelig fornuftigt og koncentreret. De har haft en bundsolid defensiv, som har gjort at Dallas’ offensiv har haft det svært. Da det er Dallas’ suverænt stærkeste våben, har det resulterede i to sejre til mandskabet fra LA. Kawhi Leonard har været fremragende i serien indtil videre, og Paul George er efterhånden også oppe på hans selvudnævnte “Playoff P” niveau.

På den anden side har det været Luka Doncic, her, der og alle vegne. Han har været enestående, at være vidne til. I den seneste kamp havde han dog tydelige problemer med nakken, og dette skulle ifølge rygterne være forværret yderligere til nattens opgør.

Dallas fik den bedste start på opgøret. Deres store slovenske stjerne Doncic var brandene varm, og det havde Clippers svært ved at stoppe. Desuden valgte Mavs at starte med 2,25 meter høje, Boban Marjanovic på banen. Noget som tydeligt overraskede dem. De var oppe med syv efter første periode.

Clippers kom dog hurtigt tilbage i kampen, og sådan skulle det meste af kampen forløbe. Føringer, som svingede frem og tilbage. Det var virkelig underholdende, med en masse højdepunkter og intense spil.

I slutningen af tredje periode stak Dallas lidt af. Doncic skruede den op i et ekstra gear, og pludselig var de i front 91-75, forud for sidste og afgørende periode.

Igennem en flot defensiv fra Clippers og store spil i den anden ende, fik de hurtigt kæmpet sig tilbage. Fire point skilte holdene, med fire minutter igen. Vi skulle ned til de sidste 11 sekunder, for at finde en vinder af denne hæsblæsende kamp 5. Leonard havde chancen for at sende den i overtid, men brændte trepointsforsøget. Så kunne Dallas lukke den med to efterfølgende straffe. Således endte kampen 105-100.

Nakkeproblemer påvirkede ikke Doncic

Kampens histore var Luka Doncic, som bare bliver ved med at være fuldkommen enestående, at se på. Han havde et lille udfald i  kamp fire, hvilket skyldtes han nakkeproblemer. Dem havde han tilsyneladende fået bedre styr på i dag, for han leverede en stor præstation. 42 point, 8 rebounds og 14 assists endte han med.

Tim Hardaway var igen også fornuftig offensiv med fine 20 point.

Hos hjemmeholdet fra Clippers var det ikke samme dominerende præstation fra Leonard som vi før har set. Han sluttede på 20 point, 5 rebounds og 5 assists.

I stedet var det George, der endte som topscorer med 23 point og 10 rebounds.

Med sejren til Dallas har de bragt sig foran 3-2, og er på vej mod en forholdsvis stor overraskelse. De har selv muligheden for at lukke serien på hjemmebane. Gør de det?. Det finder vi ud af natten til lørdag, hvor kamp seks afvikles.

Her er lidt højdepunkter fra nattens kamp fem:

https://youtu.be/pWxTxd2Xh_I

Skrevet af

Mit navn er Mads, jeg er 21 år og kommer oprindeligt fra Svendborg. Min store basketpassion og basketviden kommer igennem mange års overværelse af kampe fra Basketligaen primært fokuseret på de vilde kaniner fra Sydfyn. Jeg har dog også en stor interesse i NBA og basketball generelt.

Andre artikler med dette emne

NBA

Ifølge The Athletics' Shams Charania sælger Mark Cuban majoritetsandelen af Dallas Mavericks til Miriam Adelson og hendes familie med en værdisætning af franchisen til...

NBA

Det er stadigvæk en ung NBA-sæson, men der begynder allerede at danne sig et billede af, hvem der kommer til at konkurrere for det...

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

NBA

Kampen mellem Bucks og Mavericks bød på god underholdning, massere af point og dårligt forsvar da de to tophold tørnede sammen natten til søndag....

Golden State Warriors

Draymond Green fik tidligere på ugen sin karrieres største bødestraf, efter han blev udvist for at tage kvælertag på Rudy Gobert i en kamp....

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

NBA

Luka Doncic var ikke til at stoppe i slutningen af kampen mod Brooklyn Nets, hvor sloveneren scorede 49 point og førte Dallas Mavericks til...

NBA

Victor Wembanyama fik sin endelige NBA-debut for San Antonio Spurs, men en magtdemonstration fra Luka Doncic sendte sejren til de besøgende Dallas Mavericks.