fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Cleveland Cavaliers

Cleveland splitter holdet op

Cleveland Cavaliers byttede torsdag aften seks af deres faste rotationsspillere væk. Det er en af de største udskiftninger, vi har set midt i sæsonen på et tophold i lang tid.

Cleveland Cavaliers har haft meget modgang de sidste uger, og mange forventede, at de ville være aktive her til trade deadlinen. Ingen havde forventet en sådan aktivitet.

Mange handler var foreslået; de mest opsigtsvækkende var DeAndre Jordan eller Kemba Walker til Cavaliers.

Lige de handler blev ikke til noget, men Cavaliers byttede hele seks af deres faste spillere, inklusiv Isaiah Thomas, Dwayne Wade og Jae Crowder. Tre af de seks spillere, som spiller flest minutter per kamp.

Handlerne:

  • Cleveland Cavaliers sender Isaiah Thomas, og Channing Frye til LA. Lakers i bytte for Jordan ClarksonLarry Nance Jr. og et 2018 første-runde valg.
  • I et tre-holds byttehandel sender Cleveland Cavaliers Iman Shumpert, et 2020 anden-runde pick og penge til Sacramento Kings i bytte for George Hill. Cleveland Cavaliers sender til Utah Jazz, Derrick Rose, og Jae Crowder i bytte for Rodney Hood. Denne handel sender også Joe Johnson fra Utah Jazz til Sacramento Kings.
  • Cleveland Cavaliers sendte som en del af tre-holds handlen rettighederne til Dimitrios Agravanis til Sacramento, mens de fik rettighederne til Arturas Gudaitis tilbage.
  • Cleveland Cavaliers sender Dwayne Wade til Miami Heat, for et anden-runde pick.

Det er helt uset, at et hold med mesterskabsaspirationer bytter så mange af deres rotationsspillere væk. Clevelands forsvar har været deres store akilleshæl hele sæsonen. Kun Phoenix Suns har et dårligere forsvar.

En af grundene til det dårlige forsvar, er holdets alder. Cavaliers er det ældste hold i NBA med en gennemsnitsalder på 29,5 år.

Tager man kun de 13 spillere, som spiller mere end ti minutter per kamp, bliver deres gennemsnitsalder 31 år. De ældre spillere har ikke meget interesse i at spille forsvar og hustle.

Isaiah Thomas har flere gange sagt, at holdet mangler at yde en indsats i forsvaret. Det er noget, som spillerne ikke har været – og måske ikke er – i stand til at gøre hver kamp længere.

Et ungt indspark

Nu har man hentet fire nye spillere ind. Tre af dem er yngre og mere atletiske end dem, de afløser. Jordan Clarkson, Rodney Hood og Larry Nance Jr. er alle kun 25 år gamle. George Hill er dog 31.

Rodney Hood kommer ind, og bliver Clevelands næstbedste scorer (16,8 point per kamp), mens Kevin Love er ude. Jordan Clarkson scorer ligeså mange point per kamp (14,5), som Isaiah Thomas (14,7).
Larry Nance Jr. er en atletisk power forward, som kan rebounde, sætte screeninger, rulle og afslutte en masse alley-oop afleveringer fra Lebron James.

George Hill har altid været en effektiv forsvarspiller og rammer hele 45 procent af sine trepointsskud i denne sæson. Samtidig er han ikke en point guard, som behøver bolden, hvilket gør ham til et perfekt match ved siden af Lebron James.

Selvom de tre ‘unge’ spillere ikke er kendt for deres forsvarsspil, vil de i kraft af deres yngre ben og atletiske evner være en opgradering.

Clevelands handler er et sidste desperat forsøg på at vende sæsonen rundt. En sæson, som kan blive James’ sidste i Cavaliers-trøjen. Selv hvis de nye spillere ikke skulle gøre holdet bedre, så har Cavaliers alligevel kommet forstærket ud af trade deadlinen.

Deres tre mål for handlerne blev alle indfriet: Behold det høje pick fra Brooklyn Nets, giv holdet en bedre chance i år og få yngre spillere på holdet, som kan udvikle sig, hvis James smutter til sommer.

Handlerne betyder også, at Cavaliers nu har to ledige pladser på holdet, som kan udfyldes af de spillere, som vil blive købt fri af deres kontrakter i den kommende tid. Holdet har derfor stadig mulighed for at hente et par veteraner, som kan hjælpe dem i playoffs.

Om de nye spillere kan hjælpe med at redde den synkende skude eller om det viser, at det ikke er smart at bytte en tredje del af sit hold midt i sæsonen, vil tiden vise os. Lebron James og Cleveland Cavaliers skal nok forblive i mediernes søgelys.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

Golden State Warriors

Draymond Green fik tidligere på ugen sin karrieres største bødestraf, efter han blev udvist for at tage kvælertag på Rudy Gobert i en kamp....

NBA

Kawhi Leonard og Paul George leverede begge store præstationer, men det var alligevel Los Angeles Lakers, anført af Lebron James, der efter overtid vandt...

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

NBA

Nikola Jokic og Denver Nuggets fik en glimrende start på sæsonen, da de slog Los Angeles Lakers i den første kamp af denne NBA-sæson.

Analyser

Hvad skal vi afkode af Deni Avdijas ansigt her? Enten er han begejstret over, at NBA-sæsonen starter i nat, eller også er han rasende...

Atlanta Hawks

Reginald ´Reggie´ Kissoonlal har landet en kontrakt hos College Park Skyhawks i NBA G League, skriver hans agent på det sociale medie X.

Analyser

Utah Jazz overgik alles forventninger i sidste sæson. Lauri Markkanen var lige pludselig verdens bedste basketballspiller, mens Walker Kessler leverede sin bedste 'prime Rudy...