fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Memphis Grizzlies

Anthony Edwards stjal showet i første Timberwolves slutspilssejr

Minnesota Timberwolves var i aftes på besøg hos Memphis Grizzlies i de to holds første opgør i runde 1 i slutspillet. Her fik Timberwolves tilkæmpet sig hjemmebanefordelen med en sikker udesejr på 130 – 117.

Foto: Flickr - All Pro Reels

Anthony Edwards var den helt store stjerne, da Minnesota Timberwolves i aftes gæstede Memphis Grizzlies i en tændt FedExForum hal i Memphis.
Der var i forvejen lagt op til et jævnbyrdigt opgør, da Edwards, Towns og de andre stjerner fra T-Wolves skulle på besøg hos en tilbagevendende Ja Morant, Jarren Jackson Jr. og de andre Grizzlies stjerner.

Siden 03/04 sæsonen har Minnesota Timberwolves kun været i slutspillet en enkelt gang (første runde nederlag til Houston Rockets i 17/18 sæsonen). Det kunne ses flere gange på banen, hvor et toptændt Minnesota-hold flere gange i aftens kamp var et skridt foran Grizzlies.

1. periode var en meget ensidig affære, hvor T-Wolves mandskabet scorede hele 41 point.
Ja Morant og co. nærmede sig flere gange i løbet af kampen, men en oplagt Anthony Edwards og Karl-Anthony Towns sørgede for at spændingen til sidst udeblev. Edwards og KAT var de to helt store stjerner for T-Wolves mandskabet, mens en ihærdig Patrick Beverly samtidig sørgede for en stabil defensiv.
De gode T-Wolves takter fortsatte det meste af kampen, og Memphis Grizzlies var derfor kun foran to korte gange.
Anthony Edwards kunne notere sig selv for 36 point, og fik derfor en ønskestart i sin første slutspils kamp, mens KAT kunne notere sig selv for 29 point og 13 rebounds.
Effektiviteten var ikke altid på det højeste for Grizzlies mandskabet, hvor især straffekasts-procenterne haltede en del efter Timberwolves mandskabet. Ja Morant blev topscorer for Grizzlies med 32 point, mens Dillon Brooks også kunne notere sig for en fin kamp med 24 point.

Minnesota Timberwolves har med sejren i aftes fået hjemmebanefordelen over på deres side, og skal nu natten til onsdag se, om de kan fortsætte de gode takter. Kamp 2 spilles natten til onsdag 02:30 igen i FedExForum i Memphis.

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Andre artikler med dette emne

FIBA

Storfavoritterne fra USA tabte til Litauen i sidste kamp af anden runde ved VM. Litauen vandt kampen 110-104.

FIBA World Cup

USA kører sikkert videre til næste runde af VM 2023, da de vandt med 48 point i det indledende gruppespils sidste kamp mod Jordan.

FIBA

USA er nået frem til 11 ud af de 12 spillere, der skal med til verdensmesterskaberne i basketball, hvor flere store profiler fra NBA...

NBA

En triple double fra Nikola Jokic og 35 point fra Jamal Murray var nok for Denver Nuggets til at vinde afgørende kamp i serien...

NBA

Det skulle ikke blive nogen nem Play-In kamp for Los Angeles Lakers, som tog imod Minnesota Timberwolves i et stort drama, der skulle ud...

NBA

Klumme: Vi er omkring en fjerdedel inde i NBA-sæsonen, og det er et perfekt tidspunkt til at overreagere på en liga, der har budt...

NBA

Trade-markedet i NBA anno 2022 er en forunderlig størrelse.

NBA

Ja Morant og hans mandskab fra Memphis Grizzlies udlignede serien med en overbevisende sejr på hjemmebane, og ser stærke ud frem mod udebaneturen til...