fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

VIDEO: Sådan fejrer man mesterskabet i Israel

Det er et helt andet scenarie når et mesterskab fejres i de sydøstlige dele af Europa, og det var bestemt ikke anderledes da Chanan Colman vandt mesterskabet med Maccabi Haifa torsdag aften i sidste uge. Maccabi Haifa vandt nemlig finalen 86-79 over Euroleague mandskabet Maccabi Electra, og kan skrive sejren ind i historiebøgerne som det første nogensinde.

Læs også: Chanan Colman og Maccabi Haifa vinder historisk mesterskab

Kampen var endnu ikke slut, men sejren var dog allerede hjemme, idet Haifa med få sekunder igen af kampen førte sikkert. Hele hallen eksploderede derfor kort før tid, i et sejresrus med dans og sang på lægterne.

Da kampen endelig var færdig, og det historiske mesterskab var i hus, kunne de mange fans bryde ud i en vild jubel, og en fest, der ingen ende ville tage sammen med spillerne på banen. Se de fantastiske scener i den næste video.

Dette var dog ikke enden på den fantastiske kulisse, idet fansene tog den gode stemning med ude på gaden, hvor festlighederne fortsatte i Israels gader.

En særlig tak skal der lyde til Pascal Colman for videoerne fra sin brors store sejr, og ikke mindst, en stor dag i hans karriere som basketball spiller. Hele kampen kan desuden ses ved at klikke her.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Den tidligere Team FOG Næstved-spiller Mike McGuirl har gang i en stor sæson i den israelske Winner League, hvor han topper flere statistikker.

Eurobasket

Dansk-israelske Noam Yaacov leverede en stor præstation, da Israel søndag mødte Frankrig i årets EM-finale for U20-herrer. Desværre for den velspillende Yaacov sejrede Les...

CSKA Moscow

CSKA Moskva vendte tilbage efter hele 3 EuroLeague nederlag i træk, ved at slå giganterne fra Maccabi Tel Aviv 74-73 på hjemmebanen i Moskva....

Basketligaen

Chanan Colman skifter til Hapoel Haifa.

EuroLeague

På fire dage blev hele 19 kampe spillet, da vi havde dobbeltrunde i EuroLeague.

EuroLeague

EuroLeagues 11. og 12. spillerunde bød på flere spændende opgør, hvor blandt andet en sensation fandt sted, og månedens MVP blev kåret.

Alba Berlin

På fire dage blev hele 16 kampe spillet, da runde 9 og 10 blev færdigspillet.

Basketligaen

I denne uge har vi været live med tidligere landsholdanfører Chanan Colman! I interviewet kan du blandt andet høre Colman fortælle om hans ni...