fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

CSKA Moscow

Iffe Lundberg kåret som MVP da CSKA besejrede Maccabi Tel Aviv

Foto: M. Serbin, cskabasket.com

CSKA Moskva vendte tilbage efter hele 3 EuroLeague nederlag i træk, ved at slå giganterne fra Maccabi Tel Aviv 74-73 på hjemmebanen i Moskva.

Iffe Lundberg viste endnu engang klasse med hele 14 point, hvor 8 af dem kom i sidste quarter, hvilket var yderst vigtigt i en hæsblæsende affære som ellers gik frem og tilbage.

Iffe Lundberg blev også kåret som kampens MVP og CSKA kan se frem til et brag mod FC Barcelona fra Spanien næste spillerunde.

Skrevet af

Yasin Gönen, 23 år fra Silkeborg. Læser dagligt til finansøkonom, men har en stor kærlighed for basketball 🏀 I min fritid er jeg ansat som skribent for Fullcourt og det er mig en stor ære.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

NBA fejrer 75-års jubilæum. I de 75 år har der været mange spillere igennem ligaen, men aldrig har en dansker spillet en kamp i...

CSKA Moscow

CSKA Moskva tabte søndag deres femte kamp i streg. Iffe Lundberg leverede en hæderlig indsats, men det var desværre ikke nok til sejr mod...

Internationalt

Iffe Lundberg er blevet kåret til månedens spiller for september og oktober VTB United League.

CSKA Moscow

Iffe Lundberg og CSKA Moskva besejrede fredag aften Olympiacos Piraeus med cifrene 88-82. Den danske CSKA-profil gjorde en god figur og leverede 16 point....

CSKA Moscow

Den russiske mastodont CSKA Moskva må undvære profilen Tornike Shengelia i mindst to måneder grundet skade.

Brooklyn Nets

Kenneth Faried skifter til CSKA Moskva. Amerikaneren har fået en to-måneder lang kontrakt hos den russiske hovedstadsklub.

CSKA Moscow

Gabriel Iffe Lundberg har gjort det igen. For anden uge i streg er han kommet på ugens hold i VTB United League.

CSKA Moscow

Gabriel Iffe Lundberg er efter et par super gode kampe for CSKA Moskva kommet på ugens hold i VTB League.