Chanan Colman skifter tilbage til Israel

Chanan Colman skifter til Hapoel Haifa.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Den rutinerede basketstjerne, Chanan Colman, skifter tilbage til Israel, hvor han skal repræsentere Hapoel Haifa resten af sæsonen. Det skriver BMS Wolfpack på deres Facebookside.

Bortset fra et kort ophold hos Randers Cimbria, så spillede Colman i Israel fra 2012 til 2019. Han har brugt de sidste to sæsoner i sin ungdomsklub Wolfpack, men nu går turen altså tilbage til Israel.

Wolfpakcs sportsdirektør, Tommy Nielsen, siger følgende om skiftet:

“Det har været en stor gave at få Chanan hjem, han har ageret Mentor for mange af de unge spillere og vist vejen med den rigtige indstilling i træninger og kampe. Vi er glade for at Chanan får dette sidste kapitel i sin basketkarriere og at han kan slutte af på øverste hylde Internationalt.”

Grundet skader er det blot blevet til fem kampe i Basketligaen i denne sæson for Colman. Han bliver 37 år til marts, så det er forventet, at Hapoel Haifa bliver hans sidste klub. Colman selv er også glad for at få lov til at slutte karrieren på det højeste niveau.

“Tilbuddene er kommet løbende og det har ikke været planen at skulle spille i udlandet igen, men så fik jeg alligevel blod på tanden til at se, om den gamle krop stadig kan følge med på det niveau. Jeg glæder mig til at slutte min lange karriere af i mit andet hjem, der hvor jeg har brugt mest tid på banen. Det var en ren fornøjelse at være tilbage i min ungdomsklub og jeg glæder mig til at se jer alle sammen ude i hallerne, om det er på Camp Colman, som træner eller på sidelinjen til kampe. Det har været en svær beslutning at tage, da vi har en masse gode spillere samt mennesker i og omkring truppen, men det går i god ånd med klubbens fremtidsplaner om at finde mere spilletid til homegrown spillere i fremtiden,” fortæller Colman til Wolfpacks Facebookside.

Hapoel Haifa ligger i øjeblikket på den femteplads i den Israelske liga, hvor top seks skal kæmpe i ‘Vinder slutspillet’.

Du kan læse mere om hele Colmans flotte karriere her.

 

Se andre spændende artikler