fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Første Division

Mads Bloch vælger Stevnsgade

Der har floreret mange rygter omkring hvor Mads Bloch ville ende denne sommer. Både Horsens IC og Stevnsgade blev nævnt som bejlere for den store center, og sidstenævnte endte med at snuppe danskeren.

Den 203 cm. lange Mads Bloch der sidste år spillede for de for pokalmestrene fra Svendborg Rabbits har valgt at fortsætte karrieren i 1. divisionen for Stevnsgade.

Det der fik Mads Bloch til at vælge Stevnsgade var muligheden for at kombinere familieliv og sport i et, fortæller den danske spiller i pressemeddelelsen.

– Den gode mulighed for at kombinere, et seriøst basket set-up samtidigt med at jeg er tæt på min familie og har mulighed for at læse videre.

Samtidigt håber danskeren på en god sæson i Stevnsgade, og at man sammen kan drive holdet langt.

Annonce. Scroll for at læse videre.

– Super positiv. De fornødne ambitioner både omkring truppen, men også i organisationen er tilstede for at vi sammen kan drive det vidt.

(Foto: Lasse Lamberth)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Holbæk/Stenhus præsenterede onsdag Julius Edelved som en del af deres hold til den kommende sæson.

Basketligaen

Holbæk/Stenhus, der vandt 1. division øst, er blevet godkendt af Basketligaen og træder derfor ind i landets bedste række fra næste sæson.

Dansk Basket

Vejen Basketball Klub er vindere af grundspillet i 1. division vest, efter de onsdag besejrede Viby Basketball.

Dansk Basket

Holbæk-Stenhus er et skridt tættere på at få en plads i Basketligaen fra næste sæson. Klubben vandt søndag grundspillet i 1. division Øst.

Basketligaen

1. divisionsholdet Holbæk/Stenhus drømmer om at træde ind i Basketligaen, og klubben har derfor besluttet sig for at ansøge om at blive et ligahold...

Basketligaen

Johs Andersen, cheftræner for Brønshøj Dragons og assistenttræner for theView Copenhagen, har landet et job som 1. assistenttræner for Norrköping Dolphins, der vandt det...

Aalborg Vikings

Aalborg Vikings har haft stor succes i Første Division de sidste to år, og nu har de så ambitioner om at vende tilbage til...

Basketligaen

Fullcourt har sat formand for Holbæk Basketballklub i stævne efter titlen i 1. division, og Henrik Nielsen har svært ved ikke at være entusiastisk...