fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Frederik H. Nielsen: Vi ser ikke os selv som et bundhold

Hørsholm 79ers har vist sig som de sande comeback konger i denne sæson, men en sejr er det endnu ikke blevet til i nogle af de tætte kampe.

Bakken Bears, Svendborg Rabbits, og nu Team FOG Næstved har haft mærket deres evner, hvoraf Team FOG Næstved var tættest på at tilegne sig et nederlag mod nordsjællænderne.

Desværre for Hørsholm måtte de igen se sig besejret i en flot kulisse i en nyrenoveret Hørsholm hal, der for første gang nogensinde kunne være værter for en tv-kamp, som i den grad blev spektakulær.

Hør interviewet foroven hvor Frederik Hougaard Nielsen fortæller om den tætte kamp, atmosfæren og de nyrenoverede omgivelser i Hørsholm.

Læs også: Alexander Bak – Vi laver for mange fejl

Foto: Fullcourt.dk

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

BMS Herlev Wolfpack

Høbas er vindere af pokalturneringen, efter de søndag besejrede BMS Herlev med 82-74. Det er første gang, at et 1. divisionshold vinder pokalturneringen.

Internationalt

Det 16-årige danske stortalent Marcus Engelhardt Møller har bundet sig til en tre-årig aftale med spanske Unicaja Baloncesto.

Basketligaen

Mandag aften kunne Team FOG Næstved meddele på deres facebookside, at Frederik Hougaard Nielsen ikke længere er en del af Næstved-truppen.

BMS Herlev Wolfpack

Dameligaens finaleserie starter i denne weekend, og her er der en optakt til de kommende finaler.

Aabyhøj IF

Dameligaens grundspil er slut, og nu venter der to spændende semifinaleserier, hvor to af holdene på papiret ser stærkest ud, men i slutspillet kan...

Basketligaen

Frederik H. Nielsen var glad for fremskridtene i Næstveds spil efter sejren over Randers Cimbria.

Basketligaen

Team FOG Næstved har hentet den danske landsholdsspiller, Frederik H. Nielsen, hjem til Basketligaen.

Hørsholm 79ers

Dette er en del af en optaksserie om holdene i Dameligaen 2020/2021. Første hold til at blive præsenteret er de forsvarende Danmarksmestre Hørsholm 79ers.