fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Drew Maynard – Jeg så muligheder både for sæsonen men også i fremtiden

Drew Maynard vender tilbage til Basketligaen, dog ikke for Værløse, men derimod for Hørsholm 79ers.

Den amerikanske forward der havde en god sæson for Værløse sidste år vender tilbage til Danmark. Og det glæder ham utrolig meget.

”Det er en god følelse at blive budt velkommen tilbage til Danmark. Jeg tog ingen fridage, og jeg spillede i nogle af Detroits stærkeste ligaer, for at holde mig i form,” fortæller han til Fullcourt.

Valget faldt i denne omgang på Hørsholm 79ers, som han forstærker for den resterende del af sæsonen. Men en mulig aftale for næste sæson, er ikke helt udelukket afslører han.

”Hørsholm og jeg så en mulighed for at jeg kunne komme ind og forstærke klubben for den resterende del af sæsonen, og potentielt for fremtiden.”

Drew Maynard snittede i sidste sæson 25.7 point og 10 rebounds pr. kamp for Værløse, og som spiller har han ikke ændret sig meget fortæller han. Dog vil han spillestil og rolle være lidt anderledes end i sin tid i Værløse, hvor han var den spiller der havde flest skudforsøg fra gulvet i ligaen. Men det bliver næppe samme scenarie understreger han.

”Man vil stadig se den samme hårdhed og hjertet på banen i hver en kamp jeg spiller, ligesom sidste år. Men med dette hold hvor der er flere spillere, der kan score point, vil man se en mere komplet spiller, og ikke kun en scorer” understreger han og tilføjer: ”Jeg forventer, at jeg kan hjælpe holdet med at vinde flere kampe. Jeg vil gerne hjælpe klubben med at vinde, og få en bedre plads i slutspillet.” afslutter Drew Maynard med at fortælle til Fullcourt.

Amerikaneren forventes officielt præsenteret i aftenens kamp mellem Hørsholm 79ers og Horsens IC med kampstart kl. 17.30, som også bliver årets sidste kamp i Basketligaen.

Foto: Vildmedfoto.dk

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Det 16-årige danske stortalent Marcus Engelhardt Møller har bundet sig til en tre-årig aftale med spanske Unicaja Baloncesto.

BMS Herlev Wolfpack

Dameligaens finaleserie starter i denne weekend, og her er der en optakt til de kommende finaler.

Aabyhøj IF

Dameligaens grundspil er slut, og nu venter der to spændende semifinaleserier, hvor to af holdene på papiret ser stærkest ud, men i slutspillet kan...

Hørsholm 79ers

Dette er en del af en optaksserie om holdene i Dameligaen 2020/2021. Første hold til at blive præsenteret er de forsvarende Danmarksmestre Hørsholm 79ers.

Basketligaen

Værløses styrmand Søren Boje Formann og tre-point-specialist Espen Fjærested siger tak for denne gang.

Basketligaen

Jonathan Gilling blev født d. 29. juni 1991 og er opvokset i Rungsted. Han er en af de mere erfarne spillere på det danske...

Hørsholm 79ers

Hørsholm 79ers er vinderen af årets pokalturnering på damesiden efter en sejr i finalen på 84-63 mod Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

På trods af en respektfuld indsats tabte Værløse fredag aften til Bakken Bears