fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Tre spillere på plads for Team FOG Næstved

Team FOG Næstved melder i dag tre spillere klar til den kommende sæson i en pressemeddelelse. Sydsjællænderne skriver samtidigt at sammensætningen af næste års trup burde blive god idet klubben har en god sponsoropbakning. Tidligere på sæsonen meldte klubben desuden ud at den nye hovedsponsor Sparekassen Sjælland, har skrevet under på en stor og lukrativ kontrakt, der burde give visse fordele i den kommende sæson.

Vi hviler ikke på de sportslige laurbær, men er i fuld gang med at sammensætte næste års spillertrup. Udgangspunktet er ganske fornuftigt pga. den store sponsoropbakning.

De tre spillere der meldes klar for klubben er brødrende Høirup, og Nerijus Brasas, der alle har spillet vigtige roller for holdet i den netop afsluttede sæson.

De første aftaler er således allerede på plads og det ligger allerede nu fast at Martin og Lars Høirup fortsætter for os. Ligeledes fortsætter Nerijus Brasas og vi kan snarest melde ud om flere af de nuværende spillere der er på plads.

Mange rygter har desuden floreret omkring hvem Team FOG Næstved er på jagt efter, hvor bla. Darko Jukić, Mikael Vincents Nielsen og Jens Hakanowitz meldes som nye ansigter i Næstved Hallen i den kommende sæson.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Basketligaen

Team FOG Næstved-stjernen Mike McGuirl, der udgik i mandagens finalekamp mod Bakken Bears, kommer ikke til at spille mere i årets finaleserie grundet en...

Bakken Bears

Team FOG Næstved måtte se sig slået på hjemmebane af Bakken Bears i anden kamp i finaleserien. De tabte kampen 69-83.

Basketligaen

Den helt store Team FOG Næstved-profil, Mike Mcguirl, måtte udgå af aftenens kamp mod Bakken Bears.

Bakken Bears

Bakken Bears tog første stik i årets finaleserie, da de sendte Næstved hjem med et 18 points nederlag i bagagen. Skyler Flatten gjorde det...

Bakken Bears

Team FOG Næstved tager torsdag hul på deres første finaleserie i Basketligaen i klubbens historie, og holdets anfører, Mathias Bak Christensen, forventer en spændende...

Basketligaen

Den 15. maj spiller Team FOG Næstved sin første hjemmekamp i finaleserien i Basketligaen mod Bakken Bears, og interessen for opgøret har været kæmpe,...

Basketligaen

Team FOG Næstved er klar deres første DM-finalen nogensinde. Finalepladsen blev sikret torsdag aften, da Randers Cimbria blev besejret med 81-83.