fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Mikael Vincents: Bliver den største kamp i karrieren

Mikael Vincents spillede en stor rolle med 28 point, da Hørsholm 79ers torsdag vandt den vitale fjerde kamp i kvartfinaleserien mod lokalrivalerne fra SISU. Fullcourt fangede Vincents til en snak efter kampen.

Mikael Vincents fra Hørsholm 79ers viste torsdag, at Jyles Smith ikke var eneste på holdet med ice in his veins. Vincents hev det ene store spil op efter det andet, og selvom han i slutningen af kampen blev fejlet ud, så var han med 28 point en stor faktor i Hørsholm-sejren.

Fullcourt fangede en begejstret Vincents efter kampen, der allerede nu har tankerne på mandagens altafgørende kamp, hvor vinderen står med en semifinaleplads, mens taberen kan gå på tidlig sommerferie.

Skrevet af

Jeg er sidens Basketligaredaktør og har været en del af Fullcourt-holdet siden 2014. Jeg kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde mig i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn.

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Det 16-årige danske stortalent Marcus Engelhardt Møller har bundet sig til en tre-årig aftale med spanske Unicaja Baloncesto.

BMS Herlev Wolfpack

Dameligaens finaleserie starter i denne weekend, og her er der en optakt til de kommende finaler.

Aabyhøj IF

Dameligaens grundspil er slut, og nu venter der to spændende semifinaleserier, hvor to af holdene på papiret ser stærkest ud, men i slutspillet kan...

Hørsholm 79ers

Dette er en del af en optaksserie om holdene i Dameligaen 2020/2021. Første hold til at blive præsenteret er de forsvarende Danmarksmestre Hørsholm 79ers.

Basketligaen

Jonathan Gilling blev født d. 29. juni 1991 og er opvokset i Rungsted. Han er en af de mere erfarne spillere på det danske...

Hørsholm 79ers

Hørsholm 79ers er vinderen af årets pokalturnering på damesiden efter en sejr i finalen på 84-63 mod Værløse Blue Hawks.

Aabyhøj IF

Hørsholm endte som de helt store tabere, da Aabyhøj nuppede bronzen.

Aabyhøj IF

Suveræne Hørsholm led et svidende nederlag i første semifinale mod BK Amager.