fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Brandon Norfleet skifter til konkurrent

Randers Cimbria har indgået en aftale med Brandon Norfleet, der kommer til Kronjylland efter fire sæsoner på Sydfyn hos Svendborg Rabbits.

Foto: Robert Piil

Brantley Bynum skiftede den ene vej, mens Brandon Norfleet tog turen den anden vej.

Fredag offentliggjorde Randers Cimbria på sin facebookside, at de havde skrevet kontrakt med Svendborg Rabbits-profilen Brandon Norfleet. I Randers bliver Norfleet en del af en stærk backcourt med Jonathan Klussmann og Josh Fortune, der begge for nyligt har forlænget sin kontrakt med Randers Cimbria.

“Jeg er meget spændt på at komme i gang med denne sæson. Vi har en fantastisk gruppe gutter, der kommer til holdet for at gøre det til en særlig sæson. Efter en sæson, der resulterede i en pokaltitel og en finaleserie i ligaen, føler jeg, at et skifte til Randers er den bedste mulighed for at komme tilbage dertil. At være sammen med coach Jimmy (Moore, red.) spiller en stor rolle i, at jeg har besluttet at blive i Danmark,” fortæller Brandon Norfleet til klubbens facebookside.

Norfleet forlader Svendborg Rabbits efter fire sæsoner. Den amerikanske guard kom til Sydfyn i sæsonen 2018/19 – nøjagtig samme tid som Kaninernes nye spiller, Brantley Bynum, kom til Randers. Der er altså tale om to spillere, der begge forlader en klub, de har været hos i lang tid.

I sidste sæson, der bød på en pokaltitel og sølvmedaljer i Basketligaen, snittede Norfleet 16,7 point, 3,7 rebounds og 5,2 assists per kamp for Svendborg.

Tilgangen af Norfleet er Randers Cimbrias første på spillerfronten denne sommer. På trænerfronten hentede de i sidste uge deres tidligere cheftræner, Jimmy Moore, tilbage efter – ligesom Norfleet – at have været på papir hos Svendborg Rabbits.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC har tilføjet den amerikanske point guard Chris Lykes til truppen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet Tyrell Kirk til klubben og udstyret amerikaneren med en to-årig aftale.

Basketligaen

Den svenske guard, Jordan Lou, er ny Team FOG Næstved spiller. Lou, som i sidste sæson spillede for BMS Herlev, skal prøve kræfter med...

Basketligaen

Den tidligere Horsens IC-profil Khalil Ahmad er blevet kåret som Most Valuable Player i den bedste canadiske række, CEBL.

Basketligaen

Efter fem sæsoner væk fra Horsens IC, vender Esben Reinholt nu snuden hjemad til HIC, hvor han spillede i sin barndom, og senest for...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har sikret sig amerikanske Devin Whitfield til den kommende sæson.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Randers Cimbria har landet en aftale med 25-årige Viktor Lorenzen, der kommer til Kronjylland efter en sæson i den tredjebedste italienske række.