fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Bynum bytter Jylland ud med Fyn

Efter fire sæson for Randers Cimbria, skal Brantley Bynum nu spille for kaninerne på sydfyn. Bynum skifter til Svendborg Rabbits på en potentielt to-årig kontrakt.

Foto: Andreas Würtz

Den erfarne Basketligaspiller, Brantley Bynum, som i de sidste fire sæsoner har spillet for Randers Cimbria, skifter nu til pokalvinderne fra Svendborg Rabbits. Det kunne klubben fra Fyn skrive på deres Facebookside. Rabbits skriver også, at Bynum skriver en 1 + 1 kontrakt, som betyder, at Bynum skal spille for Rabbits i ét år, men hvis han ønsker en sæson mere, så kan han blive i Svendborg i næste sæson også.

Den første og bedste sæson

Af de fire sæsoner Bynum har spillet i Basketligaen, har hans første sæson for Randers Cimbria været klart den bedste for amerikaneren. Der snittede han 17,2 point, 6,9 rebounds og 2,0 assists per kamp. Men i den forgangene sæson blev det kun til 10,7 point, 5,8 rebounds og 2,3 assists per kamp. Så det bliver spændende at se om Bynum kan genfinde det høje niveau fra hans første sæson.

Brantley Bynum bliver Svendborgs første nye udenlandske spiller på holdkortet til den kommende sæson, hvor Rabbits alleredde har Fenton Bradley Junior, Jacob Enevold Jensen, Djery Jean-Baptiste og David Fischer Hockerup på holdkortet.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC har tilføjet den amerikanske point guard Chris Lykes til truppen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet Tyrell Kirk til klubben og udstyret amerikaneren med en to-årig aftale.

Basketligaen

Den svenske guard, Jordan Lou, er ny Team FOG Næstved spiller. Lou, som i sidste sæson spillede for BMS Herlev, skal prøve kræfter med...

Basketligaen

Den tidligere Horsens IC-profil Khalil Ahmad er blevet kåret som Most Valuable Player i den bedste canadiske række, CEBL.

Basketligaen

Efter fem sæsoner væk fra Horsens IC, vender Esben Reinholt nu snuden hjemad til HIC, hvor han spillede i sin barndom, og senest for...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har sikret sig amerikanske Devin Whitfield til den kommende sæson.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Randers Cimbria har landet en aftale med 25-årige Viktor Lorenzen, der kommer til Kronjylland efter en sæson i den tredjebedste italienske række.