fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Jonathan Klussmann forlænger med Randers Cimbria

Randers Cimbria har sikret sig 19-årige Jonathan Klussmann til den kommende sæson. Den danske landsholdsspiller kom til holdet forud for sidste sæson og har trods sin unge alder allerede vist sig som en af kronjydernes vigtigste spillere.

Foto: fiba.basketball

Den danske landsholdsspiller Jonathan Klussmann fortsætter hos Randers Cimbria.

Det oplyser klubben på sin facebookside.

Randrusianerne holder således på Basketligaens måske største talent. Klussmann debuterede i landets bedste række i 2019, og sæson for sæson har man kunnet se en tydelig udvikling i danskerens spil – en udvikling, der blandt andet udmøntede sig i debut for det danske A-landshold tilbage i februar i år. I sin debut for Danmark blev stjerneskuddet delt topscorer med 13 point.

“Jeg har valgt at blive i Randers, da jeg har det rigtig godt og komfortabelt, imens jeg ser Randers som det perfekte sted for mig at udvikle mig som spiller. Samtidig føler jeg at jeg mangler at vinde en medalje, som jeg stærkt regner med vi kan gøre i den kommende sæson, som jeg tror bliver rigtig fed. Jeg tror, vi bliver gode med en blanding af spillere fra sidste år og nogle nye, samt med tilføjelsen af Jimmy (Moore, red.) skal det nok blive godt.” fortæller Jonathan Klussmann til klubbens facebookside.

Efter to imponerende sæsoner i Basketligaen hos barndomsklubben BK Amager, skiftede Jonathan Klussmann sidste år til topholdet Randers Cimbria. Niveauet – og konkurrencen på holdet – fik et nøk opad, men Klussmann faldt hurtigt til hos det kronjyske mandskab og endte med at være en af holdets vigtigste spillere.

Den flotte debutsæson for Randers resulterede i, at Cimbria-profilen vandt prisen Young Player of the Year i sæsonens Fullcourt Awards. Det var tredje sæson i streg, han vandt prisen.

Sæson 2022/23 bliver den danske landsholdsspillers fjerde sæson i Basketligaen.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC har tilføjet den amerikanske point guard Chris Lykes til truppen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet Tyrell Kirk til klubben og udstyret amerikaneren med en to-årig aftale.

Basketligaen

Den svenske guard, Jordan Lou, er ny Team FOG Næstved spiller. Lou, som i sidste sæson spillede for BMS Herlev, skal prøve kræfter med...

Basketligaen

Den tidligere Horsens IC-profil Khalil Ahmad er blevet kåret som Most Valuable Player i den bedste canadiske række, CEBL.

Basketligaen

Efter fem sæsoner væk fra Horsens IC, vender Esben Reinholt nu snuden hjemad til HIC, hvor han spillede i sin barndom, og senest for...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har sikret sig amerikanske Devin Whitfield til den kommende sæson.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Randers Cimbria har landet en aftale med 25-årige Viktor Lorenzen, der kommer til Kronjylland efter en sæson i den tredjebedste italienske række.