fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria forlænger med amerikansk profil

Randers Cimbria og Josh Fortune er blevet enige om en kontraktforlængelse, så Fortune fortsat vil tørne ud for den kronjyske klub i den kommende sæson.

Foto: Sam´s Photos

Josh Fortune har forlænget sit ophold med Randers Cimbria.

Det skriver klubben på sin facebookside.

“At have muligheden og en stor rolle i at bringe Randers Cimbria tilbage til toppen af ​​Basketligaen førte i sidste ende til min beslutning om at forlænge min kontrakt. Med hensyn til sæson 2022-2023 er jeg meget spændt på at komme i gang, først og fremmest med at få en fantastisk preseason. Forventningerne er som altid høje, så jeg ser sammen med mine holdkammerater og trænerstaben frem til rejsen mod at kæmpe om en vindende sæson og et danmarksmesterskab.” fortæller Josh Fortune til Cimbrias facebookside.

Josh Fortune snittede 13,8 points, 5,5 rebounds og 2,6 assists per kamp for Randers i sidste sæson.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC har tilføjet den amerikanske point guard Chris Lykes til truppen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet Tyrell Kirk til klubben og udstyret amerikaneren med en to-årig aftale.

Basketligaen

Den svenske guard, Jordan Lou, er ny Team FOG Næstved spiller. Lou, som i sidste sæson spillede for BMS Herlev, skal prøve kræfter med...

Basketligaen

Den tidligere Horsens IC-profil Khalil Ahmad er blevet kåret som Most Valuable Player i den bedste canadiske række, CEBL.

Basketligaen

Efter fem sæsoner væk fra Horsens IC, vender Esben Reinholt nu snuden hjemad til HIC, hvor han spillede i sin barndom, og senest for...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har sikret sig amerikanske Devin Whitfield til den kommende sæson.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Randers Cimbria har landet en aftale med 25-årige Viktor Lorenzen, der kommer til Kronjylland efter en sæson i den tredjebedste italienske række.