fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Washington Wizards skifter cheftræner ud

Washington Wizards har frataget Wes Unseld Jr. rollen som cheftræner, og han bliver i stedet rykket til en ny rolle i ledelsen. Assistenttræner Brian Keefe overtager som cheftræner.

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Washington Wizards skal have ny cheftræner.

Efter at have haft jobbet i to og et halv år er Wes Unseld Jr. nu færdig. I stedet får han en ny rådgivende rolle i holdets ledelse. Det melder Wizards selv ud i en pressemeddelelse.

I stedet skal assistenttræner Brian Keefe overtage som midlertidig cheftræner. Holdet har dog planer om at lede med lys og lygte efter en, der kan overtage jobbet, i den kommende sommers off-season. Det skriver ESPN’s Adrian Wojnarowski.

Holdpræsident, Michael Winger, begrunder beslutningen i Wizards pressemeddelelse.

“Efter adskillige eftertænksomme samtaler med Wes, har vi besluttet i fællesskab, at der var brug for en forandring til holdets fordel”, siger Winger.

Wizards har ikke haft en imponerende sæson, hvor det kun er Detroit Pistons, der har færre sejre. De befinder sig derfor også på en 14.-plads med en record på 7-36.

Der er derfor heller ikke nogen tvivl om, at deres øjne udelukkende er rettet mod fremtiden.

Her skulle det altså ikke længere være Unseld Jr., der besatte sidelinjen. Han efterlader sig en samlet record på 77-130 i de tre sæsoner, hvor han var med Wizards som cheftræner.

Beslutningen kommer desuden mindre end et døgn efter, at Milwaukee Bucks også har fundet en ny cheftræner i Doc Rivers.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

NBA

Dallas har med deres to trades i løbet aftenen hentet to big men, hvor den ene profilerer sig som skytte og den anden som...

Analyser

Hvad skal vi afkode af Deni Avdijas ansigt her? Enten er han begejstret over, at NBA-sæsonen starter i nat, eller også er han rasende...

NBA

Ugen op til draften er ofte fyldt med massere af trades holdene imellem, og i år var ingen undtagelse, da store profiler som Chris...

NBA

Shai Gilgeous-Alexander har været ustoppelig i den her sæson, og hans høje niveau fortsætter, efter han sænker Wizards i et tæt opgør.

NBA

John Wall har en så stor kontrakt, at han placerer sig i top tre på ligaens liste over højeste lønninger, selvom han ikke har...

NBA

Kristaps Porzingis er ny mand hos Washington Wizards. Dallas Mavericks får til gengæld Spencer Dinwiddie.

NBA

Washington Wizards har handlet med to hold i NBA, hvor de blandt andet har sendt Montrezl Harrell til Charlotte Hornets.

NBA

Washington Wizards store stjerner kommer til at misse resten af sæsonen, da han skal under kniven.