fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Sprudlende ung stjerne fuldfører comeback med game winner

Shai Gilgeous-Alexander har været ustoppelig i den her sæson, og hans høje niveau fortsætter, efter han sænker Wizards i et tæt opgør.

Foto: All-Pro Reels - Flickr

Sæsonens måske helt store overraskelse har været den unge Oklahoma City guard Shai Gilgeous-Alexander. Den 24-årige canadier har før vist, at han har stort potentiale. Det kommer dog nok alligevel bag på mange, at han lige nu spiller som en MVP-kandidat.

I nat var de på besøg i den amerikanske hovedstad, hvor de skulle møde et rimeligt velspillende Washington Wizards-mandskab. Kampen røg hurtigt af sporet, og Thunder kunne allerede i første periode se sig selv nede med 17 point.

I anden halvleg viste det unge hold fra Oklahoma City så, at de faktisk har noget at byde på. Det var selvfølgelig SGA, der førte vejen tilbage ind i kampen, som skulle være tæt hele vejen igennem fjerde periode.

Efter et stort skud fra Wizards’ stjernen Bradley Beal, var Thunder nede med to, mens tiden tikkede væk. Der var ingen tvivl om, hvem der skulle have bolden. SGA lavede første en crossover, der satte forsvarsspilleren på hælene og skød derefter en step-back treer, som afgjorde kampen. Han havde 42 point, syv rebounds og seks assists. (artiklen fortsætter efter tweet)

Mulig MVP-kandidat?

Den unge stjerne har spillet på et utroligt højt niveau indtil videre i sæsonen. Lige nu snitter han 31,5 point, 4,4 rebounds og 5,8 assists. På trods af det store offensive ansvar, er skudprocenterne fortsat fremragende: 54/38/94.

De vanvittige statistikker leder jo til, at der kan spekuleres om MVP-chancer. Realiteten er nok bare den, at Oklahoma City Thunder simpelt hen bare ikke er gode nok som hold. De er godt nok 7-8 indtil videre i sæsonen, hvilket jo ikke er helt håbløst.

Alligevel har alle indikatorer været, at de ville forøge deres chancer i draft lotteriet ved at tabe mange kampe i denne sæson. De har før bænket SGA, fordi han bidrog til for mange sejre. Det kan altså sætte Thunder og ikke mindst SGA i en svær situation, hvis de bliver ved med at vinde kampe.

Derfor er hans MVP-muligheder nok stadigvæk usandsynlige i den her sæson. Det forhindrer dog ikke fans i allerede at have forhåbninger. Selvom det var på udebane i nat, så var der “MVP”-tilråb rettet mod SGA fra tribunerne efter kampen.

Annonce. Scroll for at læse videre.

SGA blev spurgt ind til netop dette, hvor han svarede ydmygt: “Det er sjovt, men jeg vil ikke lade det stige mig til hovedet.”

(Se hele svaret herunder)

 

Annonce. Scroll for at læse videre.

Andre artikler med dette emne

NBA

Hvis du har det lidt svært ved at vurdere hvilke hold, man skal holde øje med i denne sæson, så har vi her på...

Milwaukee Bucks

Ugens spillere i NBA er kåret

NBA

MVP-ræset i NBA er skudt i gang for sæsonen 2022/2023

NBA

Den unge højtflyvende superstjerne Ja Morant er hurtigt ude af startblokken i denne sæson. I nat havde han 49 point på blot 31 minutter...

NBA

Trade-markedet i NBA anno 2022 er en forunderlig størrelse.

NBA

Andenvalget fra dette års NBA-draft, Chet Holmgren, er blevet ramt af en alvorlig skade i sin fod.

Basketligaen

Denne uge står på Fullcourt Awards, og det er nu tid til den sidste pris, “Most Valuable Player”. Vinderen af prisen er Sebastian Åris...

Denver Nuggets

Den dominerende center har ikke været til at stoppe endnu engang i år, og er nu løbet med sit andet MVP-trofæ. Han er nu...