fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Wizards sender Harrell til Hornets – og handler med Suns

Washington Wizards har handlet med to hold i NBA, hvor de blandt andet har sendt Montrezl Harrell til Charlotte Hornets.

Foto: fiba.basketball

Ifølge ESPNs Adrian Wojnarowski har Charlotte Hornets hentet den energiske Montrezl Harrell i Washington Wizards. Wizards modtager Vernon Carey og Ish Smith i handlen. De modtager også et andenrunde-valg. Ish Smith er kendt for at rejse rundt blandt de forskellige NBA hold, og han vender også tilbage til et af de hold, hvor han før har været. Carey var det 32. valg i 2020 driften.

Charlotte har været på udkig efter en center, og de har nu fået en i Harrell. Han blev kåret til Sixth Man of The Year i 2020, da han spillede for Los Angeles Clippers.

Wizards har også handlet med det bedste hold i NBA på nuværende tidspunkt, Phoenix Suns, hvor de har sendt Aaron Holiday til. Detaljerne i den handel er dog ikke yderligere bekræftet.

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.

NBA

Morten Stig Jensen er klar med sin første klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert mener, vi skal blive bedre til at snakke om...

Brooklyn Nets

Ben Simmons kommer ikke i kamp igen for Brooklyn Nets i denne sæson på grund af rygproblemer, skriver den amerikanske journalist Ian Begley.

Analyser

En af Danmarks mest kompetente NBA-eksperter, Morten Stig Jensen, bliver ny klummeskribent på Fullcourt.dk.