fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Wizards sender Harrell til Hornets – og handler med Suns

Washington Wizards har handlet med to hold i NBA, hvor de blandt andet har sendt Montrezl Harrell til Charlotte Hornets.

Foto: Michael Smith/The Sports Pulse - Flickr

Ifølge ESPNs Adrian Wojnarowski har Charlotte Hornets hentet den energiske Montrezl Harrell i Washington Wizards. Wizards modtager Vernon Carey og Ish Smith i handlen. De modtager også et andenrunde-valg. Ish Smith er kendt for at rejse rundt blandt de forskellige NBA hold, og han vender også tilbage til et af de hold, hvor han før har været. Carey var det 32. valg i 2020 driften.

Charlotte har været på udkig efter en center, og de har nu fået en i Harrell. Han blev kåret til Sixth Man of The Year i 2020, da han spillede for Los Angeles Clippers.

Wizards har også handlet med det bedste hold i NBA på nuværende tidspunkt, Phoenix Suns, hvor de har sendt Aaron Holiday til. Detaljerne i den handel er dog ikke yderligere bekræftet.

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Andre artikler med dette emne

NBA

Philadelphia 76ers har valgt at fyre cheftræner Doc Rivers efter slutspillet. River nåede tre sæsoner i spidsen for Sixers.

Denver Nuggets

DeMarcus Cousins har nu fremtiden på plads, og den amerikanske centers nye klub er måske lidt af en overraskelse.

NBA

Der vil fremover være en ny turnering, der bliver spillet midt i sæsonen, efter en ny overenskomst mellem NBA og NBPA.

NBA

En ny aftale mellem spillerorganisationen og ligaen i NBA kommer til at ændre regler og format til All-NBA.

Miami Heat

ESPN´s Adrian Wojnarowski har løftet sløret for, hvem der indlemmes i Naismith Memorial Basketball Hall of Fame i 2023.

Charlotte Hornets

Michael Jordan overvejer at sælge størstedelen af sit ejerskab i Charlotte Hornets efter 13 år i spidsen, beretter ESPN´s Adrian Wojnarowski.

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...

NBA

Radioprogrammet Buzzer Beater med Morten Stig Jensen har fået forlænget sin aftale med Radio4 med yderligere et år.