fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg Rabbits hiver talent op fra egen rækker

Svendborg Rabbits er kommet et skridt nærmere deres endelige holdkort. De har rykket Sofus Hultén, der er opvokset i Svendborg Basketball. Han bliver nu en del af af Basketliga-truppen.

Foto: Tom Andreasen - Fotografi

Svendborg Rabbits har den sommer præsenteret deres projekt, hvor unge danske spillere bliver en stor del af den sydfynske trup. Nu har klubben præsenteret deres næste talentfulde spiller til den kommende sæson i Basketligaen.

Svendborg Rabbits har hentet den lokale Sofus Hultén op i truppen. Han bliver en del af en trup, hvor det er en god blandning erfarne spillere og spændende danske talenter.

Svendborg har været en del på rov i Falcon Basketball, hvor de har hentet Tyrese Dada og Kalle Lynggaard Dyrholm.

Den sydfynske klub har også gaflet Gabriel Johan Vogel, som tidligere på sommeren blev præsentret som BC Copenhagen-spiller, men endte med at komme til Svendborg Rabbits.

Svendborg Rabbits kaprer ungdomslandsholdsspiller i BC Copenhagen

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.