fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

All Star 2014 afholdes i Svendborg

All Star weekenden har i mange årtier været en stor begivenhed i NBA og USA, men i Danmark er det stadig en ”ung” begivenhed. Kun 11 af slagsen er blevet afholdt inklusiv den kommende i Svendborg, med start tilbage i 2004 i Stadionhallen i Aalborg, hvor All Star så dagens lys i Danmark.

Nu er turen kommet til Svendborg endnu engang efter at byen, og klubben tilbage i 2007 lagde gulv for første gang til denne store begivenhed. Dermed melder Svendborg sig også ind i klubben for de hold, der har holdt flest All-Star kampe. Team FOG Næstved og Aalborg er nemlig de eneste to byer, der indtil nu, har haft fornøjelsen af at være værter til All-Star to gange. Svendborg bliver dermed det tredje. Andre klubber der har haft værtsskabet er Lemvig Basketball, Odder Basketball Klub, Solrød Comets, Haderslev Corpia og Værløse BBK.

Læs også: Amerikansk college center til BMS

Vestholdet fører på nuværende tidspunkt 6-4 i indbyrdes opgør, efter sejren på 139-125 ved All Star 2013 sidste år i Aalborg. Det bliver derfor spændende at se om Øst holdet kan tage udfordringen op, og måske snuppe sejren i år. Et andet sjovt fact er at Aalborg  i følge Basketligaens hjemmeside, tilbage i 2004 topper tilskuerrekorden med 900 tilskuere, som endnu ikke er blevet slået. Spørgsmålet bliver derfor om denne rekord ikke får en ende til den kommende All-Star da Svendborg er kendt for at fylde hallen op til de fleste kampe i Basketligaen.

Kampen spilles lørdag den 8. februar kl. 15:00 i Svendborg Idrætscenter. Som altid bliver vi vidner til en kamp mellem Øst og Vest, samt 3-pointskonkurrencen og den altid underholdende dunkekonkurrence.

Dørene til Svendborg Idrætscenter åbnes kl. 13:00 og der vil indtil kampstart være indledende runder i både 3-point og dunkekonkurrencen. I pausen af All Star 2014 vil der være finaler.

ALLSTAR2014eventplakatHUSK AT SIKRE DIN BILLET TIL DEN STORE BEGIVENHED – MERE INFO FØLGER SÅ SNART DE OFFENTLIGØRES.

 

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

NBA

Den famøse All Star-weekend nærmer sig, og her kan du få et overblik over de vigtigste begivenheder, og hvornår de kan ses.

NBA

Vi kender nu til samtlige spillere, der er blevet valgt til All Star-kampen 2023.

NBA

Ventetiden er ovre og afstemningen er afgjort. De fem startere for både øst og vest er fundet til årets All Star-kamp.

NBA

Team LeBron vandt igen All Star-kampen. Du kan se højdepunkter fra opgøret her.

NBA

Antetokounmpoerne, Zach Lavine, Trae Young & Jalen Green er bare nogle af de navne, som skal dyste i aften, når NBA byder velkommen til...

NBA

Natten til lørdag duellerede NBA's unge stjerner i Rising Stars challenge, hvor Cade Cunningham blev MVP for miniturneringen.

Nyhedsoversigt

Iffe Lundberg kommer alligevel ikke til at spille med i VTB United League´s All Star-kamp.

NBA

I denne weekend løber årets All Star-event af stablen i Cleveland, og på weekendens første aften, skal vi se på ligaens bedste unge spillere,...