fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

All Star 2014 afholdes i Svendborg

All Star weekenden har i mange årtier været en stor begivenhed i NBA og USA, men i Danmark er det stadig en ”ung” begivenhed. Kun 11 af slagsen er blevet afholdt inklusiv den kommende i Svendborg, med start tilbage i 2004 i Stadionhallen i Aalborg, hvor All Star så dagens lys i Danmark.

Nu er turen kommet til Svendborg endnu engang efter at byen, og klubben tilbage i 2007 lagde gulv for første gang til denne store begivenhed. Dermed melder Svendborg sig også ind i klubben for de hold, der har holdt flest All-Star kampe. Team FOG Næstved og Aalborg er nemlig de eneste to byer, der indtil nu, har haft fornøjelsen af at være værter til All-Star to gange. Svendborg bliver dermed det tredje. Andre klubber der har haft værtsskabet er Lemvig Basketball, Odder Basketball Klub, Solrød Comets, Haderslev Corpia og Værløse BBK.

Læs også: Amerikansk college center til BMS

Vestholdet fører på nuværende tidspunkt 6-4 i indbyrdes opgør, efter sejren på 139-125 ved All Star 2013 sidste år i Aalborg. Det bliver derfor spændende at se om Øst holdet kan tage udfordringen op, og måske snuppe sejren i år. Et andet sjovt fact er at Aalborg  i følge Basketligaens hjemmeside, tilbage i 2004 topper tilskuerrekorden med 900 tilskuere, som endnu ikke er blevet slået. Spørgsmålet bliver derfor om denne rekord ikke får en ende til den kommende All-Star da Svendborg er kendt for at fylde hallen op til de fleste kampe i Basketligaen.

Kampen spilles lørdag den 8. februar kl. 15:00 i Svendborg Idrætscenter. Som altid bliver vi vidner til en kamp mellem Øst og Vest, samt 3-pointskonkurrencen og den altid underholdende dunkekonkurrence.

Dørene til Svendborg Idrætscenter åbnes kl. 13:00 og der vil indtil kampstart være indledende runder i både 3-point og dunkekonkurrencen. I pausen af All Star 2014 vil der være finaler.

Annonce. Scroll for at læse videre.

ALLSTAR2014eventplakatHUSK AT SIKRE DIN BILLET TIL DEN STORE BEGIVENHED – MERE INFO FØLGER SÅ SNART DE OFFENTLIGØRES.

 

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

NBA

Team LeBron vandt igen All Star-kampen. Du kan se højdepunkter fra opgøret her.

NBA

Antetokounmpoerne, Zach Lavine, Trae Young & Jalen Green er bare nogle af de navne, som skal dyste i aften, når NBA byder velkommen til...

NBA

Natten til lørdag duellerede NBA's unge stjerner i Rising Stars challenge, hvor Cade Cunningham blev MVP for miniturneringen.

Nyhedsoversigt

Iffe Lundberg kommer alligevel ikke til at spille med i VTB United League´s All Star-kamp.

NBA

I denne weekend løber årets All Star-event af stablen i Cleveland, og på weekendens første aften, skal vi se på ligaens bedste unge spillere,...

Brooklyn Nets

San Antonio Spurs og Charlotte Hornets kommer alligevel til at have deltagere med i dette års All-Star kamp, når deres to unge stjerner erstatter...

NBA

Når dette års All Star-weekend løber af stablen, bliver det med et helt nyt koncept, når fredagens Rising Stars-kamp udskiftes med en mini-turnering.

NBA

Anden runde af fan-stemmer til årets All Star-kamp er landet, og i Western Conference ligner det, at der kan blive plads til en højst...